Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

12.2.2019.

Verzija:

Verzija OS 10240.18132

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem koji može da spreči pravilan prikaz prozora pomoći (F1) u nekim aplikacijama.

 • Rešava problem koji može da dovede do toga da aplikacije nezavisnih proizvođača naiđu na teškoće pri potvrdi identiteta hotspotova.

 • Rešava problem koji može da spreči otvaranje aplikacija koje koriste Microsoft Jet bazu podataka u formatu datoteke Microsoft Access 97. Do ovog problema dolazi ako imena kolona u bazi podataka imaju više od 32 znakova. Baza podataka neće uspeti da se otvori uz grešku „Format baze podataka nije prepoznat“.

 • Rešava problem zbog kog Windows 10 klijenti koji potvrde verodostojnost na 802.1x WLAN pristupnim tačkama ne uspevaju da primene dozvole smernica grupe, pokrenu skripte ili preuzmu prenosive profile prilikom prijavljivanja korisnika. Ovo se dešava jer Kerberos potvrda identiteta ne uspeva za \\domain\sysvol, \\domain\netlogon i druge DFS putanje.

 • Optimizuje ponovno izračunavanje rasporeda u programu Internet Explorer 11 za aplikacije klijenata na platformama servera.

 • Ažurira informacije o vremenskoj zoni za Čile.

 • Rešava problem zbog kog potpaleta sata i kalendara zanemaruje postavke korisnika za formate datuma i vremena japanske ere. Za više informacija pogledajte KB4469068.

 • Omogućava znak 元年 za prvu godinu japanske ere. Za više informacija pogledajte KB4469068.

 • Rešava problem zbog kog ne uspeva prikaz tačnog naziva japanske ere u softveru Microsoft Office Visual Basic for Applications. Za više informacija pogledajte KB4469068.

 • Rešava problem zbog kog su neispravni skraćeni nazivi japanske ere. Za više informacija pogledajte KB4469068.

 • Dodaje podršku za domen najvišeg nivoa za prethodno učitavanje HTTP Strict Transport Security (HSTS) za Microsoft Edge i Internet Explorer 11.

 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Scripting Engine, Windows Graphics, komponentu Microsoft Graphics, Windows jezgro, Windows Input i Composition, Windows bežično umrežavanje, Windows Server i mašinu za bazu podataka Microsoft JET.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke, Internet Explorer možda neće uspeti da učita slike sa obrnutom kosom crtom (\) na njihovoj relativnoj izvornoj putanji.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4491101.

Aplikacije koje koriste Microsoft Jet bazu podataka u formatu datoteke Microsoft Access 95 će možda nasumično prestati da rade.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4489872.

Nakon instaliranja ove ispravke prvi znak naziva japanske ere nije prepoznat kao skraćenica, zbog čega može doći do problema raščlanjivanja datuma.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4489872.

Nakon instaliranja ove ispravke će korisnici možda dobiti poruku „Greška 1309“ dok instaliraju ili deinstaliraju određene tipove MSI i MSP datoteka.

IOvaj problem je rešen pomoću ispravke KB4489872.

Nakon instaliranja ove ispravke MSXML6 dovodi do prestanka odazivanja aplikacije ako se izbaci izuzetak tokom operacija čvora kao što su appendChild(), insertBefore() i moveNode().

Uređivač smernica grupe može prestati da se odaziva pri uređivanju objekta smernica grupe (GPO) koji sadrži željene opcije smernica grupe (GPP) za postavke programa Internet Explorer 10.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4493475.

Sve aplikacije (OLE) servera za složene dokumente koje smeštaju ugrađene objekte u Windows metadatoteku (WMF) koristeći PatBlt API mogu nepravilno da prikažu ugrađene objekte.

Na primer, ako nalepite objekat Microsoft Excel radnog lista u Microsoft Word dokument, ćelije će se možda prikazati sa različitom bojom pozadine.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4493475.

Određene operacije, poput preimenovanja, koje obavljate na datotekama i fasciklama koje se nalaze na Deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti zbog greške „STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)“. To se događa kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV-a iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od navedenog:

 • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Obavite operaciju iz čvora koji nema vlasništvo nad CSV-om.

Microsoft radi na rešenju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

 

Preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4093430) će biti automatski ponuđen. Da biste nabavili zaseban paket za najnoviji SSU, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4487018

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×