Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

12.2.2019.

Verzija:

Verzija OS 17763.316

Napomena

Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Microsoft HoloLens (verzija OS 17763.316) u izdanju od 12. februara 2019.

Microsoft će objaviti ispravku direktno za Windows Update klijent kako bi se poboljšala pouzdanost usluge Windows Update na Microsoft HoloLens uređajima koji se nisu ažurirali ovu najnoviju verziju OS-a.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem zbog kog ne uspeva pravilno podešavanje vrednosti LmCompatibilityLevel. LmCompatibilityLevel određuje režim potvrde identiteta i bezbednosti sesije.

 • Rešava problem koji može da spreči otvaranje aplikacija koje koriste Microsoft Jet bazu podataka u formatu datoteke Microsoft Access 97. Do ovog problema dolazi ako imena kolona u bazi podataka imaju više od 32 znakova. Baza podataka ne uspeva da se otvori uz grešku „Format baze podataka nije prepoznat“.

 • Rešava problem koji sprečava Microsoft Edge da učita veb stranice koristeći lokalnu IP adresu ili VPN vezu.

 • Rešava problem zbog kog ne uspeva prijavljivanje pomoću pouzdane primene hibridne šifre za Windows Hello za posao ako se Windows 2019 Server kontroleri domena (DC) koriste za potvrdu identiteta. Greška glasi: „Ova opcija je privremeno nedostupna. Za sada se prijavite na neki drugi način.“ Ako je omogućeno praćenje aktivnosti Active Directory (AD), u Windows 2019 kontroleru domena se može javiti Local Security Authority Subsystem Service (LSASS) izuzetak prilikom obrade prijave korisnika.

  Napomena

  AD skup kolektora podataka i Microsoft Azure Advanced Threat Protection (AATP) podrazumevano omogućavaju praćenje Active Directory aktivnosti.

 • Rešen je problem na Microsoft HoloLens uređaju koji omogućava korisnicima da zaobiđu proces prijave na zaključanom ekranu u toku nekih tokova posla.

 • Rešen je problem na Microsoft HoloLens računaru usled kog Miracast prekida vezu, ali se ponovo ne povezuje, kada se aplikacija pokrene pomoću kamere.

 • Poboljšana je pouzdanost preuzimanja aplikacija iz prodavnice Microsoft Store i sa MDM servera dok je uređaj u stanju pripravnosti za Microsoft HoloLens.

 • Poboljšana je stabilnost holograma prilikom korišćenja holografskog daljinskog upravljanja za Microsoft HoloLens.

 • Omogućeno je konfigurisanje režima terminala na Microsoft HoloLens računaru bez navođenja aplikacije za pokretanje.

 • Poboljšana je pouzdanost daljinske pomoći na Microsoft HoloLens računaru.

 • Poboljšava Wi-Fi povezivanje tokom prvog utiska pri radu Microsoft HoloLens računara.

 • Rešen je problem usled kog dolazi do uklanjanja sekundarnih pločica tokom nadogradnje za Microsoft HoloLens.

 • Omogućeno je preskakanje konfigurisanja Wi-Fi veze prilikom korišćenja paketa za dodeljivanje privilegija za konfigurisanje Microsoft HoloLens računara.

 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Scripting Engine, Microsoft Edge, Windows Server, mašinu za bazu podataka Microsoft JET, Internet Explorer, Windows bežično umrežavanje, Windows skladište i sisteme datoteka, Windows Input i Composition, Windows Graphics i Windows platformu i radne okvire za aplikacije.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke, prvi znak naziva japanske ere nije prepoznat kao skraćenica, zbog čega može doći do problema raščlanjivanja datuma.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4482887.

Nakon instaliranja ove ispravke, Internet Explorer možda neće uspeti da učita slike sa obrnutom kosom crtom (\) na njihovoj relativnoj izvornoj putanji.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4482887.

Aplikacije koje koriste Microsoft Jet bazu podataka u formatu datoteke Microsoft Access 95 možda će nasumično prestati da rade.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4482887.

Nakon instaliranja ove ispravke se može dogoditi da Internet Explorer 11 i druge aplikacije koje koriste WININET.DLL imaju problema sa potvrdom identiteta. To je zbog toga što više osoba koristi isti korisnički nalog za više istovremenih sesija prijavljivanja na istoj Windows Server mašini, uključujući prijavljivanja koristeći Remote Desktop Protocol (RDP) i Terminal Server. Među simptomima koje su prijavili klijenti spadaju, ali se ne ograničavaju na sledeće:

 • Za veličinu keš memorije i lokaciju je prikazana nula ili nije prikazana nijedna vrednost.

 • Tasterske prečice možda ne funkcionišu kako treba.

 • Veb stranice možda povremeno ne uspevaju da se pravilno učitaju ili prikažu.

 • Problemi sa odzivima za akreditive.

 • Problemi prilikom preuzimanja datoteka.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4493509.

Nakon instaliranja ove ispravke, korisnici će možda dobiti poruku „Greška 1309“ dok instaliraju ili deinstaliraju određene tipove MSI i MSP datoteka.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4489899.

Nakon instaliranja ove ispravke MSXML6 dovodi do prestanka odazivanja aplikacije ako se izbaci izuzetak tokom operacija čvora kao što su appendChild(), insertBefore() i moveNode().

Uređivač smernica grupe može prestati da se odaziva pri uređivanju objekta smernica grupe (GPO) koji sadrži željene opcije smernica grupe (GPP) za postavke programa Internet Explorer 10.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4493509.

Sve aplikacije (OLE) servera za složene dokumente koje smeštaju ugrađene objekte u Windows metadatoteku (WMF) koristeći PatBlt API mogu nepravilno da prikažu ugrađene objekte.

Na primer, ako nalepite objekat Microsoft Excel radnog lista u Microsoft Word dokument, ćelije će se možda prikazati sa različitom bojom pozadine.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4493509.

Određene operacije, poput preimenovanja, koje obavljate na datotekama i fasciklama koje se nalaze na Deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti zbog greške „STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)“. To se događa kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV-a iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od navedenog:

 • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Obavite operaciju iz čvora koji nema vlasništvo nad CSV-om.

Microsoft radi na rešenju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4470788) će biti automatski ponuđen. Da biste nabavili zaseban paket za najnoviji SSU, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4487044

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×