Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

12.1.2021.

Verzija:

OS build 10240.18818

NOVO 05.08.21.
OBAVEŠTENJE O ISTEKU ROKA VAŽENJA

VAŽNO Poče od 05.08.2021. ovaj KB više nije dostupan na lokaciji Windows Update, u Microsoft Update katalogu niti na drugim kanalima izdanja.  Preporučujemo da ažurirate uređaje na najnoviju bezbednosnu ispravku kvaliteta. 

AŽURIRANO 12.12.21.
PODSETNIK
Adobe Flash Player je završio sa podrškom 31. decembra 2020. Više informacija potražite u temi Adobe Flash završetak podrške 31. decembra 2020.. Flash sadržaj će biti blokiran za pokretanje u plejeru Flash Player od 12. januara 2021. Više informacija potražite na stranici "Opšte informacije o Adobe Flash Player EOL general information" (Stranica opštih informacija o plejeru Adobe Flash Player).

08.12.20.
Informacije o Windows ažuriranja potražite u članku o tipovima Windows ažuriranja i o tipovima mesečnog kvaliteta ažuriranja. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte Windows 10 matičnu stranicu istorije ažuriranja verzije 1507.

Istaknute stavke

  • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft kancelarija proizvoda.

  • Ispravke koje poboljšavaju bezbednost kada koristite spoljne uređaje kao što su upravljači za igre, štampači i veb kamere.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

  • Rešava problem sa bezbednosnom ranjivošću sa intranet serverima zasnovanim na HTTPS-u. Kada instalirate ovu ispravku, intranet serveri zasnovani na HTTPS-u podrazumevano ne mogu da koriste korisnički proxy za otkrivanje ispravki. Skeniranja koja koriste ove servere neće uspeti ako na klijentima niste konfigurisali sistemski proxy. Ako morate da koristite proxy za korisnika, morate da konfigurišete ponašanje pomoću smernica "Dozvoli korisničkom proxy serveru da se koristi kao povratni informacije ako otkrivanje korišćenje proxy servera sistema ne uspe". Da biste obezbedili najviše nivoe bezbednosti, koristite i Windows Server Update Services (WSUS) Transport Layer Security (TLS) kačenje certifikata na svim uređajima. Ova promena ne utiče na klijente koji koriste HTTP WSUS servere. Dodatne informacije potražite u temi Promene skeniranja, poboljšana bezbednost za Windows uređaja.

  • Rešava bezbednosnu ranjivost koja postoji na način na koji povezivanje Poziv udaljene procedure štampača (RPC) rukuje potvrdom identiteta za udaljeni Winspool interfejs. Dodatne informacije potražite u temi KB4599464.

  • Bezbednosne ispravke za platformu Windows App i Frameworks, Microsoft graphics Component, Windows Media, Windows Management, Windows Fundamentals, Windows Cryptography, Windows Virtualization, Windows periferije i Windows usluge hibridnog skladišta.

Ako ste instalirali starije ispravke, samo nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu biće preuzete i instalirane na vašem uređaju.

Više informacija o otklonjenim bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji "Vodič za bezbednosne ispravke".

Windows Poboljšanja ažuriranja

Microsoft je objavio ispravku direktno na sajtu Windows Update klijentu da biste poboljšali pouzdanost. Svi uređaji koji rade Windows 10 koji su konfigurisani da automatski primaju ispravke iz izdanja Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđeni najnoviju ispravku funkcije Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odložavanje Windows Ispravka za preduzeća. Ovo se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranje.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da nabavite ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka za servisiranje (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSUs poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublaživanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU datoteke i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Opšte informacije o SSU-ovima potražite u temama Ažuriranje steka Servisiranje steka i Ažuriranja steka (SSU):Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4565911) će vam automatski biti u ponudi. Da biste nabavili sami paket za najnoviji SSU, potražite ga u Microsoft Update katalogu.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupno

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nijedno. Ova ispravka će automatski biti preuzeta i instalirana sa lokacije Windows Ažuriraj.

Katalog usluge Microsoft Update

Da

Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update Catalog.

Windows Usluge ažuriranja servera (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod:Windows 10

Klasifikacija:bezbednosne ispravke

Informacije o datoteci

Preuzmite informacije o datoteci za kumulativneispravke da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene 4598231 u ovoj ispravki. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×