Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

12.3.2019.

Verzija:

Samo bezbednosna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešavanje problema koji dovodi do neispravnosti skraćenih naziva japanske ere. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

  • Rešavanje problema zbog kog potpaleta sata i kalendara zanemaruje postavke korisnika za formate datuma i vremena japanske ere. Za više informacija pogledajte KB4469068.

  • Omogućavanje znaka 元年 za prvu godinu japanske ere. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

  • Rešavanje problema koji sprečava prikaz tačnog naziva japanske ere u softveru Microsoft Office Visual Basic for Applications. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

  • Rešavanje problema koji može da dovede do zamene ponašanja podrške za gan-nen za japansku eru posle ispravke. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

  • Rešavanje problema zbog kog se prvi znak ne prepoznaje kao skraćenica za naziv japanske ere. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

  • Bezbednosne ispravke za platformu i okvire za Windows aplikacije, Windows Server, Windows Hyper-V, Windows skladište i sisteme datoteka, Windows Fundamentals, Windows jezgro, Windows MSXML i mašinu za bazu podataka Microsoft JET.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke, NETDOM. EXE ne uspeva da se pokrene i na ekranu se prikazuje greška „Komanda nije uspela da se izvrši.“

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4493458.

Nakon instalacije ove ispravke, neki korisnici prijavljuju neuspelu proveru identiteta u uslugama koje zahtevaju neograničeno delegiranje nakon isteka tiketa protokola Kerberos (podrazumevana vrednost je 10 sati). Na primer, usluga SQL Server ne uspeva.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4499180.

Sve aplikacije (OLE) servera za složene dokumente koje smeštaju ugrađene objekte u Windows metadatoteku (WMF) koristeći PatBlt API mogu nepravilno da prikažu ugrađene objekte.

Na primer, ako nalepite objekat Microsoft Excel radnog lista u Microsoft Word dokument, ćelije će se možda prikazati sa različitom bojom pozadine.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4493458.

 

Kako da preuzmete ovu ispravku

Ispravka je dostupna za instalaciju putem usluge WSUS. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4489876

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×