Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

12.9.2017.

Verzija:

mesečna zbirna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4034670 (objavljena 15. avgusta 2017) i njome su rešeni sledeći problemi:

  • Rešen je problem usled kog su aplikacije u kojima su omogućene opcije hvatanja LDAP upućivanja koristile vezu TCP dinamičkog porta koja se ne zatvara sve dok se aplikacije ne zatvore ili dok se ponovo ne pokrene pozivanje operativnog sistema. Uz dovoljno vremena i volumena, ove aplikacije mogu u potpunosti da potroše sve TCP dinamičke portove. Ako do toga dođe, mrežna komunikacija će otkazati za sve protokole ili operacije koje koriste dinamičke portove. Ovaj problem su uvele kumulativne ispravke od jula i avgusta 2017 počevši od KB4025337 i KB4025341.

  • Ispravke za traku za navigaciju sa poljem za pretragu u programu Internet Explorer 11.

  • Rešen je problem u programu Internet Explorer usled koga se oštećuje opozivanje radnje ako se konverzija znakova otkaže pomoću alatke IME.

  • Rešen je problem u programu Internet Explorer zbog kog se grafika pogrešno prikazuje.

  • Rešen je problem u programu Internet Explorer usled kog taster Delete ne funkcioniše pravilno.

  • Rešen je problem kod koga se elementi korisničkog interfejsa, uključujući trake menija, ne prikazuju u Windows i Java aplikacijama koje rade na računarima koji koriste više monitora.

  • Rešen je problem zbog kog aplikacija „Pisanka“ ponekad može da otkaže pri pokretanju. Ovaj poznati problem je prvi put prijavljen u ispravci KB4025337.

  • Ponovno izdanje MS16-087 bezbednosne ispravke za Windows komponente štampanja na čekanju.

  • Bezbednosne ispravke za komponentu Microsoft Graphics, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, Windows ljusku, Windows Hyper-V, Windows jezgro, Windows virtuelizaciju i Internet Explorer.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

 Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4038777.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×