12. septembar 2017 – KB4038779 (samo bezbednosna ispravka)

Datum izdavanja::

Verzija:

12.9.2017.

samo bezbednosna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem zbog kog se elementi korisničkog interfejsa, uključujući trake sa menijima, ne prikazuju u Windows i Java aplikacijama koje rade na računarima koji koriste više monitora.

  • Rešen je problem zbog kog aplikacija „Pisanka“ ponekad može da otkaže pri pokretanju. Ovaj poznati problem je prvi put prijavljen u ispravci KB4025337.

  • Ponovno izdanje MS16-087 bezbednosne ispravke za Windows komponente štampanja na čekanju.

  • Rešen je problem usled kog su aplikacije u kojima su omogućene opcije hvatanja LDAP upućivanja koristile vezu TCP dinamičkog porta koja se ne zatvara sve dok se aplikacije ne zatvore ili dok se ponovo ne pokrene pozivanje operativnog sistema. Uz dovoljno vremena i volumena, ove aplikacije mogu u potpunosti da potroše sve TCP dinamičke portove. Ako do toga dođe, mrežna komunikacija će otkazati za sve protokole ili operacije koje koriste dinamičke portove. Ovaj problem su uvele kumulativne ispravke od jula i avgusta 2017. počevši od KB4025337 i KB4025341.

  • Bezbednosne ispravke za komponentu Microsoft Graphics, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, Windows ljusku, Windows Hyper-V, Windows jezgro i Windows virtuelizaciju.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

 Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4038779.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×