Srodne teme
×
We couldn’t sign you in
Select the account you want to use.

Datum izdanja:

12.9.2017.

Verzija:

verzija OS 10586.1106

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Ispravke za traku za navigaciju sa poljem za pretragu u programu Internet Explorer 11.

 • Rešen je problem u programu Internet Explorer usled koga se oštećuje opozivanje radnje ako se konverzija znakova otkaže pomoću alatke IME.

 • Rešen je problem zbog kog spoolsv.exe otkazuje.

 • Rešen je problem usled kog pametna kartica ponekad prestaje da se odaziva ako se koristi za prijavljivanje na server udaljene radne površine.

 • Ažurirana je BitLocker.psm1 PowerShell skripta tako da ne evidentira lozinke ako je omogućeno vođenje evidencije.

 • Rešen je problem zbog kog usluga koja koristi kontrolisani nalog usluge (MSA) nije uspevala da se poveže sa domenom nakon automatskog ažuriranja lozinke.

 • Rešen je problem zbog kog nije uspevalo opozivanje certifikata povezanog sa onemogućenim korisničkim nalogom na CA sistemu za upravljanje. Greška glasi „Korisničko ime ili lozinka nisu tačni. 0x8007052e (WIN32: 1326 ERROR_LOGON_FAILURE)”.

 • Rešen je problem zbog kog je dolazilo do uzajamne blokade procesa LSASS i preusmerivača klijenta Server Message Block 2.0 (SMB 2.0). Nije uspeo nijedan pokušaj prijavljivanja na server udaljene radne površine.

 • Rešen je problem zbog kog Windows izveštavanje o greškama ne briše privremene datoteke kada postoji preusmeravanje na fascikli.

 • Ponovno izdanje MS16-087 bezbednosne ispravke za Windows komponente štampanja na čekanju.

 • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, Microsoft Edge, Windows Hyper-V, Device Guard, Windows jezgro, Windows virtuelizaciju i osnovu, Windows Cryptography, Windows scripting, Microsoft Edge, Windows ljusku, Microsoft Uniscribe, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, komponentu Microsoft Graphics i Microsoft Scripting Engine.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja klijenta za Windows Update

Microsoft će objaviti ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti usluge Windows Update. Ona će biti ponuđena samo uređajima na kojima nisu instalirane najnovije ispravke i koji trenutno nisu upravljani (npr. pridruženi na domen).

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Neki korisnici koji su postavili veličinu teksta za ikone na veću vrednost (preko Postavki za prikaz na kontrolnoj tabli) mogu da imaju problema prilikom pokretanja programa Internet Explorer.

Smanjivanje veličine teksta za ikone ili korišćenje postavke Promeni veličinu svih stavki trebalo bi da ublaži ovaj problem.

Microsoft radi na rešenju problema i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4038783.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×