Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

13.2.2018.

Verzija:

verzija OS 10586.1417

Ova ispravka može da se primeni samo na izdanja Windows 10 Enterprise i Windows 10 Education.

Podsetnik:  Dodatna ponuda za servisiranje za Windows 10, verzija 1511 završava se 10. aprila 2018, bez produženja. Da biste nastavili da dobijate bezbednosne i kvalitativne ispravke, Microsoft preporučuje ažuriranje na najnoviju verziju operativnog sistema Windows 10.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Ažurira informacije o vremenskoj zoni.

 • Rešava problem zbog kog services.exe prestaje da radi nakon primene privilegije „Pribavljanje oznake za imitiranje za nekog drugog korisnika u istoj sesiji“ na računare sa operativnim sistemom Windows Server 2012 R2. Ovi računari zatim ulaze u petlju ponovnog pokretanja. Sistem može da prijavi SceCli ID događaja 1202 uz grešku 0x4b8. Takođe može da prijavi ID događaj 1000 greške aplikacije uz ime modula koji je prouzrokovao grešku scesrv.dll i kôd izuzetka 0xc0000409. Ova privilegija je prvi put uvedena u operativnom sistemu Windows Server 2016.

 • Rešava problem zbog kog se proširenja konzole MMC aplikacije, kao što su Usluge, Lokalni administrator smernica i Upravljanje štampačem, neuspešno pokreću kada se uključi Kontrola aplikacija Windows zaštitnika (Device Guard). Greška glasi: „Objekat ne podržava ovo svojstvo ili metod“.

 • Rešava problem sa preusmeravanjima URL adrese u pregledaču Internet Explorer.

 • Rešava problem zbog kog neki korisnici mogu da imaju probleme prilikom prijavljivanja na neke veb lokacije kada koriste akreditive za nalog nezavisnog proizvođača u programu Microsoft Edge.

 • Rešava problem sa postavkama prikaza kompatibilnosti u pregledaču koji se javlja prilikom ažuriranja.

 • Rešava problem koji umanjuje performanse biblioteke Universal CRT u okviru funkcija _gcvt i _gcvt_s.

 • Rešava problem zbog kog se izlaz u datoteku ili kanal u potpunosti baferuje u biblioteku Universal CRT za striming standardne greške (STDERR).

 • Rešava problem u biblioteci Universal CRT tako što dodaje oznaku režimu za pristup „x” da bi podržala funkciju fopen().

 • Rešen je problem sa stanjem trke u vremenu izvršavanja biblioteke Universal C Runtime (CRT) koje se javlja kada ažurirate globalni lokalni standard. Problem oštećuje broj referenci trenutnog lokalnog standarda i aktivira dvostruko stanje oslobađanja.

 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Edge, Internet Explorer, komponentu Microsoft Windows Search, jezgro operativnog sistema Windows, Device Guard, Windows Storage i sisteme datoteka, upravljački program za zajednički sistem datoteka evidencije i Microsoft Scripting Engine.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Zbog problema koji pogađa neke verzije antivirusnog softvera, ova popravka je napravljena tako da se primenjuje samo na računarima na kojima je antivirusni ISV ažurirao ALLOW REGKEY.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4088779.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4074591.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×