13. jun 2017 – KB4022717 (samo bezbednosna ispravka)

Datum izdavanja::

Verzija:

13.6.2017.

samo bezbednosna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem zbog kog su korisnici, nakon instaliranja ispravke KB3170455 (MS16-087), imali teškoće da uvezu upravljačke programe štampača, zbog čega su dobijali greške sa kodom 0x80070bcb.

  • Rešen je redak problem zbog kog bi unos mišem prestao da funkcioniše. Pokazivač miša bi se možda i dalje pomerao, ali pokreti i klikovi ne bi imali efekta, osim što bi proizvodili piskav zvuk.

  • Rešen je problem zbog kog bi dolazilo do otkazivanja servera za štampanje prilikom pozivanja nt!MiGetVadWakeList ako bi se dokumenti štampali pomoću 32-bitne aplikacije.

  • Rešen je problem zbog kog se prikazuje obaveštenje o nepodržanom hardveru i ne skeniraju se ispravke za Windows za sisteme koji koriste AMD Carrizo DDR4 procesor ili Windows Server 2012 R2 sisteme koji koriste Xeon E3V6 procesor. Za navedene sisteme sledite korake u odeljku Dodatne informacije u nastavku da biste instalirali ovu ispravku.

  • Bezbednosne ispravke za Microsoft Windows PDF, Windows shell, Windows jezgro, Microsoft Graphics Component, Microsoft Uniscribe, Microsoft Scripting Engine, Windows COM i Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada. Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Ako iSCSI cilj postane nedostupan, pokušaji ponovnog povezivanja dovešće do propusta. Uspostavljanje nove vezu sa dostupnim ciljem funkcionisaće na očekivani način.

Microsoft ispituje ovaj problem i objaviće više informacija u ovom članku kada one postanu dostupne.

Preuzimanje ove ispravke

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Dodatne informacije

  1. Preuzmite KB4022717 sa veb lokacije Kataloga Microsoft Update.

  2. Izdvojite CAB datoteku iz preuzete .msu datoteke iz 1. koraka. Imajte u vidu putanju gde ste sačuvali CAB datoteku za korišćenju u 3. koraku.

  3. Pokrenite komandu DISM /Online /Add-Package da biste instalirali ispravku: DISM.exe /Online /Add-Package /PackagePath: putanja CAB datoteke iz 2. koraka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×