Sadržaj
×

Datum izdavanja::

13.6.2017.

Verzija:

mesečna zbirna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4019265 (objavljenom 16. maja 2017) kojom su takođe rešeni sledeći problemi:

  • Rešen je problem zbog kog korisnici, nakon instaliranja ispravke KB3164035, ne mogu da odštampaju poboljšane metadatoteke (EMF) ili dokumente koji sadrži rasterske slike prikazane van granica koristeći funkciju BitMapSection(DIBSection).

  • Rešen je problem zbog kog ispravke nisu pravilno instalirale sve komponente, pa je njihovo pokretanje bilo onemogućeno.

  • Rešen je problem zbog kog se prikazuje obaveštenje o nepodržanom hardveru i ne skeniraju se ispravke za Windows za sisteme koji koriste AMD Carrizo DDR4 procesor. Za navedene sisteme sledite korake u odeljku Dodatne informacije da biste instalirali ovu ispravku.

  • Bezbednosne ispravke za Windows jezgro, Microsoft Graphics Component, Microsoft Uniscribe, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, OS Windows, Windows COM, Internet Explorer and Windows Shell. Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Kada štampate određeni iframe ili okvir na veb stranici, rezultat štampanja može biti prazan ili je odštampan tekst koji podseća na sledeće:

404 – nije pronađeno

(Okvir je deo veb stranice ili prozora pregledača koji prikazuje sadržaj nezavisno od njenog kontejnera. Okvir može nezavisno da učita sadržaj.)

Ovaj problem je primećen u pregledaču Internet Explorer od verzije 9 do 11 i u aplikacijama koje pružaju uslugu hostinga kontroli IE veb pregledača.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4022168.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Dodatne informacije

Koraci za instalaciju za sisteme sa procesorom AMD Carrizo DDR4:

  1. Preuzmite KB4022719 iz kataloga Microsoft Update.

  2. Izdvojite CAB datoteku iz preuzete .msu datoteke iz 1. koraka. Imajte u vidu putanju gde ste sačuvali CAB datoteku za korišćenju u 3. koraku.

  3. Pokrenite komandu DISM /Online /Add-Package da biste instalirali ispravku: DISM.exe /Online /Add-Package /PackagePath: putanja CAB datoteke iz 2. koraka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×