Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

13.6.2017.

Verzija:

verzija OS 15063.413 i 15063.414

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem zbog kog korisnik možda mora da pritisne taster razmaknicu da bi odbacio zaključani ekran na Windows 10 računaru na kojem želi da se prijavi, čak i kada je prijava potvrđena pomoću pratećeg uređaja.

  • Rešen je problem sa sporim operacijama zaštitnog zida koje ponekad dovode do vremenskih ograničenja operacije čišćenje na uređaju Surface Hub.

  • Rešen je problem sa stanjem trke koje sprečava funkcionisanje odgovaranja na obaveštenja aplikacije Cortana na više uređaja; korisnici neće moći da koriste daljinski skup funkcija za sistemsku aktivaciju.

  • Rešen je problem zbog kog funkcija razdelnika privatnosti bežične pristupne tačke ne blokira komunikaciju između bežičnih uređaja na lokalnim podmrežama.

  • Rešen je problem na uređaju Surface Hub zbog kog korišćenje zapisa perom izaziva prekid u praćenju dodira, što može da dovede do prekida u zapisima perom.

  • Rešen je problem zbog kog Internet Explorer 11 može da zanemari smernicu „Pošalji programu Microsoft Edge sve lokacije koje se ne nalaze na listi lokacija u poslovnom režimu“ prilikom otvaranja veze „Favoriti“.

  • Rešen je problem zbog kog kontrola COMCTL32.DLL birača datuma i vremena pravilno ne prikazuje određeni datum ili određeno vreme.

  • Rešeni su dodatni problemi sa informacijama o vremenskim zonama i programom Internet Explorer.

  • Bezbednosne ispravke za Windows jezgro, Microsoft Windows PDF, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, Microsoft Uniscribe, Device Guard, Internet Explorer, Windows Shell i Microsoft Edge. Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Kada štampate određeni iframe ili okvir na veb stranici, rezultat štampanja može biti prazan ili je odštampan tekst koji podseća na sledeće:

404 – nije pronađeno

(Okvir je deo veb stranice ili prozora pregledača koji prikazuje sadržaj nezavisno od njenog kontejnera. Okvir može nezavisno da učita sadržaj.)

Ovaj problem je primećen u pregledaču Internet Explorer 11 i u aplikacijama koje pružaju uslugu hostinga kontroli IE veb pregledača.

Trenutno ne postoji zaobilazno rešenje za ovaj problem. Međutim, ako štampate čitavu veb stranicu, ona će pravilno odštampati.

Microsoft ispituje ovaj problem i objaviće više informacija u ovom članku kada one postanu dostupne.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju kataloga Microsoft Update. Nakon instalacije ispravke, broj verzije će biti 15063.413 (za sve Windows 10 uređaje osim Mobile i IoT) ili 15063.414 (za Mobile i IoT).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×