Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

13.6.2017.

Verzija:

verzija OS 10240.17443

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem zbog kog korisnici, nakon instaliranja ispravke KB3164035, ne mogu da odštampaju poboljšane metadatoteke (EMF) ili dokumente koji sadrži rasterske slike prikazane van granica koristeći funkciju BitMapSection (DIBSection).

  • Rešen je problem zbog kog se ekrani neočekivano isključuju, čak i ako je „Isključi ekran” u opcijama napajanja podešeno na „Nikad”.

  • Rešen je problem zbog kog certutil.exe ne može više da generiše datoteku izvoza (.epf) prilikom pokušaja oporavka ključa za certifikat u verziji 1.

  • Rešen je problem zbog kog, kada se omogući Device Guard, MSI datoteke ne mogu više da se instaliraju.

  • Rešen je problem zbog kog, kada omogućite objedinjeni filter pisanja na uređaju za skladištenje, na kraju dođe do greške zaustavljanja, „Ometanje čitanja”.

  • Rešen je problem zbog kog laki klijent postaje neupotrebljiv i nekooperativan kada se omogući objedinjeni filter pisanja (UWF) sa DISK režimom, zbog čega dolazi do NTFS grešaka koje imaju ID: 55 i ID: 130, pa se nije moguće prijaviti u evidencije događaja.

  • Rešeni su dodatni problemi sa informacijama o ažuriranim vremenskim zonama i ispravkama u bazi podataka imena pristupnih tačaka (APN).

  • Bezbednosne ispravke za Windows COM, Microsoft Uniscribe, Windows jezgro, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, Microsoft Graphics Component, Internet Explorer, Windows Shell, Microsoft Windows PDF, Device Guard i Microsoft Edge. Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×