13. jun 2017 – KB4022727 (verzija OS 10240.17443)

Datum izdavanja::

Verzija:

13.6.2017.

verzija OS 10240.17443

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem zbog kog korisnici, nakon instaliranja ispravke KB3164035, ne mogu da odštampaju poboljšane metadatoteke (EMF) ili dokumente koji sadrži rasterske slike prikazane van granica koristeći funkciju BitMapSection (DIBSection).

  • Rešen je problem zbog kog se ekrani neočekivano isključuju, čak i ako je „Isključi ekran” u opcijama napajanja podešeno na „Nikad”.

  • Rešen je problem zbog kog certutil.exe ne može više da generiše datoteku izvoza (.epf) prilikom pokušaja oporavka ključa za certifikat u verziji 1.

  • Rešen je problem zbog kog, kada se omogući Device Guard, MSI datoteke ne mogu više da se instaliraju.

  • Rešen je problem zbog kog, kada omogućite objedinjeni filter pisanja na uređaju za skladištenje, na kraju dođe do greške zaustavljanja, „Ometanje čitanja”.

  • Rešen je problem zbog kog laki klijent postaje neupotrebljiv i nekooperativan kada se omogući objedinjeni filter pisanja (UWF) sa DISK režimom, zbog čega dolazi do NTFS grešaka koje imaju ID: 55 i ID: 130, pa se nije moguće prijaviti u evidencije događaja.

  • Rešeni su dodatni problemi sa informacijama o ažuriranim vremenskim zonama i ispravkama u bazi podataka imena pristupnih tačaka (APN).

  • Bezbednosne ispravke za Windows COM, Microsoft Uniscribe, Windows jezgro, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, Microsoft Graphics Component, Internet Explorer, Windows Shell, Microsoft Windows PDF, Device Guard i Microsoft Edge. Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×