Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

13.3.2018.

Verzija:

verzija OS 15063.966 i 15063.968

Napomena  Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Windows 10 Mobile (u verziji OS 15063.968) u izdanju od 19. marta 2018.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem zbog kog se ekran osetljiv na dodir uporno ne odaziva. U najvećem broju slučajeva, odziv se vraća ako isključite i uključite ekran pomoću dugmeta za napajanje. Povremeno, pri pokretanju, dodirni ekran se i dalje ne odaziva, a jedini mehanizam oporavka je ponovno pokretanje telefona.

 • Rešava problem zbog kog pojavljivanje tastaturu na ekranu kasni kada se sa uređajem koriste spoljna tastatura ili skener. Pomoću ovog prilagođavanja, OEM može da definiše vrednost kašnjenja. Više informacija potražite u odeljku Kašnjenje tastature na ekranu.

 • Rešava problem koji se javlja prilikom štampanja XML dokumenata pomoću programa Internet Explorer i Microsoft Edge.

 • Rešava problem zbog kog Internet Explorer prestaje sa radom prilikom korišćenja F12 alatke za programere.

 • Ažurira vidljivost ćelije u nasleđenom režimu dokumenta u programu Internet Explorer.

 • Rešava problem zbog Internet Explorer prestaje da se odaziva u određenim scenarijima kada se instalira pomoćni objekat pregledača.

 • Rešava problem zbog kog reprodukcija video zapisa na mreži prestaje da reaguje.

 • Rešava problem zbog kog nećete moći da pristupite SMB deljenim datotekama na tačkama spajanja direktorijuma ili tačkama postavljanja volumena hostovanim na serveru nakon instalacije ispravki KB4056891, KB4057144 ili KB4074592 na serveru. Greška glasi: „ERROR_INVALID_REPARSE_DATA“. Kao rezultat toga, uređivanje nekih smernica grupe pomoću alatke GPMC ili AGPM 4.0 možda neće uspeti uz grešku „Podaci u baferu tačke ponovnog raščlanjivanja nisu važeći. (Izuzetak od HRESULT: 0x80071128)“. 

 • Nakon nedavne saradnje sa našim partnerima za antivirus (AV), AV softver je sada dostigao održivi nivo široke kompatibilnosti sa ispravkama za Windows. Kada smo završili sa analizom podataka, podigli smo proveru AV kompatibilnosti za Windows bezbednosne ispravke za mart 2018. za podržane uređaje sa operativnog sistema Windows 10 putem usluge Windows Update. I dalje ćemo zahtevati da AV softver bude kompatibilan. Uređaji sa poznatim problemima sa kompatibilnošću AV upravljačkog programa biće blokirani za ažuriranje. Savetujemo korisnicima da provere kompatibilnost instaliranog AV softvera kod svog AV dobavljača.

 • Rešen je problem zbog kog WPF aplikacije koje rade na sistemima kompatibilnim sa unosom dodirom ili perom mogu da prestanu da rade ili da se odazivaju nakon određenog vremena bez aktivnosti dodira.

 • Rešen je problem zbog kog nije moguće prikazati PDF dokumente u programu Microsoft Edge na Windows 10 telefonima.

 • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft Scripting Engine, mrežni most na stonim računarima s operativnim sistemom Windows, komponentu Microsoft Graphics, Windows jezgro, Windows ljusku, Windows MSXML, Windows Installer i Windows Hyper-V.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4088782

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×