13. mart 2018. – KB4088786 (verzija OS 10240.17797)

Datum izdavanja::

Verzija:

13.3.2018.

Verzija OS 10240.17797

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešava problem koji se javlja prilikom štampanja XML dokumenata pomoću programa Internet Explorer i Microsoft Edge.

  • Rešava problem vezan za integraciju sa programom Internet Explorer i Microsoft Outlookom.

  • Rešava problem zbog kog Internet Explorer prestaje sa radom prilikom korišćenja F12 alatke za programere.

  • Ažurira vidljivost ćelije u nasleđenom režimu dokumenta u programu Internet Explorer.

  • Rešava problem zbog Internet Explorer prestaje da se odaziva u određenim scenarijima kada se instalira pomoćni objekat pregledača.

  • Rešava problem zbog kog datoteke zaštićene sistemom šifrovanja datoteka (EFS) mogu da se oštete tokom BitLocker dešifrovanja ili šifrovanja diska.

  • Rešava problem zbog kog IoT uređaji mogu prestati da rade zbog greške „unmountable_boot_volume“ kada je omogućen UWF.

  • Nakon nedavne saradnje sa našim partnerima za antivirus (AV), AV softver je sada dostigao održivi nivo široke kompatibilnosti sa ispravkama za Windows. Kada smo završili sa analizom podataka, podigli smo proveru AV kompatibilnosti za Windows bezbednosne ispravke za mart 2018. za podržane uređaje sa operativnog sistema Windows 10 putem usluge Windows Update. I dalje ćemo zahtevati da AV softver bude kompatibilan. Uređaji sa poznatim problemima sa kompatibilnošću AV upravljačkog programa biće blokirani za ažuriranje. Savetujemo korisnicima da provere kompatibilnost instaliranog AV softvera kod svog AV dobavljača.

  • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft Scripting Engine, komponentu Microsoft Graphics, Windows jezgro, Windows ljusku, Windows MSXML, Windows Installer, Device Guard i Windows Hyper-V.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4088786

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×