Ovaj članak opisuje ispravku KB3118285 za Microsoft Project Server 2013 godine, koji je objavljen 13. septembar, 2016. Ova ispravka je je preduslov.

Poboljšanja i ispravke

Rešava sledeće probleme:

  • Ako administrator farme može nadograđuje Project Server 2010 bazu podataka i ima postavke koje nisu US-en, proces može da se zaljubim poruku o grešci koja je slična sledećoj:

    ConvertTo-SPProjectDatabase: 15.0.10.0 akcija Microsoft.Office.Project.Server.Upgrade.ReportingDatabaseSequence nije uspjelo. U liniji: char: 11

  • Tok posla ne uspe (unutrašnja statusa ispostavilo da otkazane) Ako tekst statusne informacije sadrži ampersand „&”.

  • Kada kreirate projekat iz SharePoint liste zadataka, reda čekanja za poslove vezane za tokove posla koji su povezani sa liste možda neće uspeti. Na primer, možda prikazati na poslovima „Reporting (tip projekta Enterprise i toka informacija pri sinhronizaciji)” nije uspelo.

  • Nakon što izbrišete vrednost iz prilagođenog polja na stranici "Moji zadaci", promena nije sačuvana, a vrednost potiče kada krenete na stranicu "Moji zadaci" ponovo.

  • Kada ažurirate zadatak na za prekovremene, polje Status procesa na druge netaknut zadatke može biti pogrešno promenjena „Ne podnosi”.

  • Svojstva dokumenta ažurirati u projektu lokacije biblioteke dokumenata mogao bi dovesti do poplave Reporting (projekat sinhronizacije) poslova u redu čekanja za Project Server ako si tok koji se primenjuje u biblioteci dokumenata.

Kako da preuzmete i instalirate ispravku

Centar za preuzimanje

Ova ispravka je dostupna samo za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center.

Download

Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa pomoću najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o nadopuni

Preduslov

Da biste primijenili ovo ažuriranje, morate imati instaliran .

Informacije o ponovnom pokretanju

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku.

Reference

Saznajte više o koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja. sadrži najnovije administrativne dopune i strateški raspoređivanje resursa za sve verzije programa Office.

Informacije o datoteci

Globalne verzija ove nadopune ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu "vremenska zona" u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

informacije o datoteci projectservermui-en-us.msp

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×