Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

14.2.2023.

Verzija:

OS izdanje 14393.5717

1.10.23.
OPOMENE 10. januara 2023. godine završeno je javno proširenje za uređaje za servisiranje koji imaju Intel Atom Clover procesor staze. Bezbednosna ispravka od 10. januara 2023. bila je poslednja ispravka za te uređaje. Oni neće primati mesečne bezbednosne i kvalitativne ispravke. Nažalost, ti uređaji ne ispunjavaju hardverske zahteve za nadogradnju na noviju verziju sistema Windows 10 ili Windows 11. Preporučujemo da razmotrite novi uređaj koji ima Windows 11.  

19.11.2010.
Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 10 1607 potražite na stranici istorije ažuriranja.  

Ističe

  • Ova ispravka rešava probleme sa bezbednošću operativnog sistema Windows.  

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB: 

  • Ova ispravka rešava problem koji kontrolure domena (DC) stavlja u petlju ponovnog pokretanja. Do ovoga dolazi zato što usluga podsistema lokalnog bezbednosnog autoriteta (LSASS) prestaje da se odaziva. Greška se 0xc0000374. LSASS prestaje da se odaziva ako popunite KrbTGT pomoću AltsecID-a na nalozima koji koriste računare samo za čitanje-pisanje i samo za čitanje.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na AppV. Sprečava da imena datoteka budu napisana ispravnim slovima (velikim ili malim slovima).

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na određene internet stvari (IoT) uređaje. Gube zvuk.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na searchindexer.exe. To vas nasumično sprečava da se prijavite ili odjavite. ​​​​​​​

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.  

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji Vodič za bezbednosne ispravke i na veb lokaciji "Bezbednosne Novosti

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB5017396) biće vam automatski ponuđen. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će se preuzeti i instalirati automatski iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5022838.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×