Srodne teme
×
Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Datum izdanja:

14.5.2019.

Verzija:

Mesečna zbirna ispravka

Korisnici koji su primenili KB4489887 ili novije pakete mesečnih zbirnih ispravki na Microsoft Server 2008 SP2 mogu da primete promenu u nisci verzije operativnog sistema. Komponenta „broj verzije“ niske verzije je uvećana za 1, dok je broj revizije smanjen za otprilike 4000 brojeva. Da biste saznali više informacija o ovoj promeni, pogledajte sledeći članak.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4493460(koja je objavljena 25. aprila 2019) i kojom su rešeni sledeći problemi:

  • Rešava problem koji sprečava pokretanje Simulatora alatke Microsoft Visual Studio.

  • Rešava problem koji može da spreči proveru autentičnosti aplikacija koje se oslanjaju na neograničeno delegiranje nakon isteka TGT-a (ticket-granting ticket) protokola Kerberos (podrazumevana vrednost je 10 sati).

  • Bezbednosne ispravke za platformu i okvire za Windows aplikacije, Microsoft grafičku komponentu, Windows Storage i sisteme datoteka, Windows Cryptography, Windows jezgro, Windows Server i mašine za bazu podataka Microsoft JET.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Internet Explorer 11 može da prestane da radi prilikom učitavanja ili interakcije sa Power BI izveštajima koji imaju linijske grafikone sa oznakama. Ova greška može da se javi i prilikom prikazivanja drugog sadržaja koji sadrži oznake tipa Scalable Vector Graphics (SVG).

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4503271.

 

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa instaliranjem zbirne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. 

Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđen najnoviji SSU (KB4493730). Da biste dobili zaseban paket za najnoviji SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4499149

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×