Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

14.3.2017.

Verzija:

mesečna zbirna ispravka

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB3205401 (koja je objavljena 13. decembra 2016.), a takođe otklanja sledeće ranjivosti u operativnom sistemu Windows:


  • Rešen je problem koji je dovodio do pojave prekomernih događaja evidencije nadzora čak i prilikom korišćenja kategorije „Nadzor sistema datoteka“. ID događaja je 4656.

  • Poboljšane performanse prilikom instalacije mesečne zakrpe kada su proširenja Address Windowing Extensions (AWE) omogućena za SQL.

  • Poboljšana pouzdanost u grupisanim okruženjima u OS Server 2012 R2.

  • Poboljšana pouzdanost za uređaje koji podržavaju povezano stanje pripravnosti.

  • Bezbednosne ispravke za Microsoft XML Core Services, SHA-1 zastarevanje za SSL/TLS certifikate, Windows Media Player, komponentu Microsoft Graphics, Windows OS, Microsoft Windows PDF biblioteku, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, Microsoft Uniscribe, Windows jezgro, Internet Explorer, Windows Hyper-V, Windows jezgro, Windows SMB Server, Internet Information Services i Active Directory usluge za ujedinjavanje.


    Kompletnu listu zahvaćenih datoteka potražite u članku KB4012216.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×