Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

14.3.2023.

Verzija:

OS izdanje 14393.5786

1.10.23.
OPOMENE 10. januara 2023. godine završeno je javno proširenje za uređaje za servisiranje koji imaju Intel Atom Clover procesor staze. Bezbednosna ispravka od 10. januara 2023. bila je poslednja ispravka za te uređaje. Oni neće primati mesečne bezbednosne i kvalitativne ispravke. Nažalost, ti uređaji ne ispunjavaju hardverske zahteve za nadogradnju na noviju verziju sistema Windows 10 ili Windows 11. Preporučujemo da razmotrite novi uređaj koji ima Windows 11.  

19.11.2010.
Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 10 1607 potražite na stranici istorije ažuriranja.  

Ističe

  • Ova ispravka rešava probleme sa bezbednošću operativnog sistema Windows.  

  • Ova ispravka rešava problem koji sprečava rad hiperveza u programu Microsoft Excel.  

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB: 

  • Ova ispravka primenjuje treću fazu ojačavanja Distributed Component Object Model (DCOM). Pogledajte KB5004442. Kada instalirate ovu ispravku, ne možete da isključite promene pomoću ključa registratora.

  • Ova ispravka utiče na Sjedinjene Meksičke Države. Ova ispravka podržava vladin letnje/zimsko računanje vremena za promenu vremena za 2023.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na uslugu podsistem lokalnog bezbednosnog autoriteta (LSASS). LSASS može prestati da se odaziva. To se dešava kada pokrenete Sysprep na računaru pridruženom domenu.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na nalog računara i aktivni direktorijum. Kada ponovo koristite postojeći nalog računara za pridruživanje Active Directory domenu, pridruživanje neće uspeti. To se dešava na uređajima koji imaju instalirane Windows ispravke od 11. oktobra 2022. ili novije. Poruka o grešci je: "Greška 0xaac (2732): NERR_AccountReuseBlockedByPolicy: 'Nalog sa istim imenom postoji u aktivnom direktorijumu. Ponovno korišćenje naloga je blokirano bezbednosnim smernicama.". Više informacija potražite u članku KB5020276.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.  

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji Vodič za bezbednosne ispravke i na Novosti.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a i primene Microsoft bezbednosnih ispravki. Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB5023788) biće vam automatski ponuđen. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će se preuzeti i instalirati automatski iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5023697.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×