14. oktobar 2014 ispravka za Office 2013 (KB2883095)

Ovaj članak opisuje ispravku KB2883095 za Microsoft Office 2013 koji je objavljen 2014 14. Ova ispravka se primenjuje i na . Imajte na umu da se ažuriranje u centru za preuzimanje ne odnosi na izdanja Microsoft Office 365 kao što je Office 365 Home.

Poboljšanja i popravke

Rešava sledeći problem:

Pretpostavimo da pokrećete Outlook 2013 na uređaju zasnovanom na ruci i da je omogućen program za detektoru zaboravljene priloge za Outlook. U ovoj situaciji, Outlook može da se sruši kada kliknete na dugme " Pošalji ".

Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

Greška #: 3466484 (Office15)

Kako preuzeti i instalirati nadopunu

Windows Update

Koristite da biste automatski preuzeli i instalirali ispravku.

Download Center

Ova ispravka je dostupna i za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center. Dopune u centru za preuzimanje ne mogu se instalirati na Office Home and Student 2013 RT.

  • Download

  • Download

Ako niste sigurni koju platformu (32-bitnu ili 64-bitni) koristite, pogledajte da li je . Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate ovu dopunu, ne morate ponovo pokretati računar.

Microsoft je skenirao ovu datoteku na prisustvo virusa koristeći najnoviji softver za otkrivanje virusa koju je bio dostupan dana kada je datoteka objavljena. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Više informacija

Ova ispravka se odnosi na izdanje Office-a za Microsoft Installer (. msi) na verziju 2013. Ne primenjuje se na izdanja Office 2013, kao što je Microsoft Office 365 Home. Kako da utvrdite da li je moja instalacija sistema Office za pokretanje ili MSI utemeljna:

  1. Pokrenite Office 2013 aplikaciju kao što je OneNote 2013.

  2. U meniju " datoteka " izaberite stavku " nalog".

  3. Za Office 2013 instalacije u funkciji "za", prikazuje se stavka " Opcije ažuriranja ". Za instalacije sa MSI-a, stavka " Opcije ažuriranja " se ne prikazuje.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×