Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

14.9.2021.

Verzija:

Verzija operativnog sistema 10240.19060

OBAVEŠTENJE O ISTEKU

UVOZNIT Od 12.9.2023. ovaj KB više nije dostupan iz usluge Windows Update, Microsoft Update kataloga ili drugih kanala izdanja.  Preporučujemo da ažurirate uređaje na najnoviju bezbednosnu ispravku kvaliteta. 

08.01.2010
. Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Da biste prikazali ostale beleške i poruke, pogledajte Windows 10 matičnu stranicu istorije ažuriranja verzije 1507.

Ističe

  • Novosti bezbednost operativnog sistema Windows. 

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene uključuju:

  • Ova ispravka sadrži razna bezbednosna poboljšanja za unutrašnju funkcionalnost operativnog sistema. Dodatni problemi nisu dokumentovani za ovo izdanje.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji Vodič za bezbednosne ispravke .

Poboljšanja usluge Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update klijentu da bi se poboljšala pouzdanost. Svakom uređaju koji Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz usluge Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija ispravka Windows 10 funkcija na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odlaganje usluge Windows Update for Business. Ovo se ne odnosi na dugoročno servisiranje izdanja.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaobilazno rešenje

Kada instalirate ovu ispravku, uređaji koji pokušaju da se povežu sa mrežnim štampačem po prvi put možda neće uspeti da preuzmu i instaliraju neophodne upravljačke programe štampača. Uređaji koji su se povezali sa štampačem i instalirali pre instalacije sistema KB5005569 to ne utiče i operacije na tom štampaču će uspeti kao i obično.

Ovaj problem je uočen na uređajima koji pristupe štampačima preko servera za štampanje pomoću HTTP veza. Kada se klijent poveže sa serverom da bi instalirao štampač, dolazi do neusavodjenja direktorijuma, što dovodi do neispravnog generisanja datoteka instalacionog programa. Zbog toga upravljački programi možda neće biti preuzeti.

Beleške Uređaji dizajnirani za kućnu upotrebu ne koriste metode povezivanja štampača opisane u ovom problemu. Okruženja štampanja na koja ovaj problem utiče češću se nalaze u preduzećima i organizacijama.

Ovaj problem je rešen u KB5006675

Nakon instaliranja ove ispravke na serveru za štampanje, klijentima možda neće biti ispravno obezbeđena svojstva štampanja definisana na tom serveru. Obratite paћnju na to da je ovaj problem specifičan za štampanje servera i ne utiče na standardno mrežno štampanje. Ovaj problem neće dovesti do neuspeha operacija štampanja, međutim, prilagođene postavke definisane na serveru – na primer, duplex postavke štampanja – neće se primeniti automatski, a klijenti će štampati samo sa podrazumevanim postavkama.

Ovaj problem proizašla je iz neiskladne izrade datoteke sa podacima koja sadrži svojstva štampača. Klijenti koji prime ovu datoteku sa podacima neće moći da koriste sadržaj datoteke i umesto toga će nastaviti sa podrazumevanim postavkama štampanja. Ne mogu da utiиu na klijente koji su prethodno primili paket sa postavkama pre KB5005569 instalacije aplikacije. To ne može da zadaje problem serverima koji koriste podrazumevane postavke štampanja i ne imaju prilagođene postavke koje bi obezbedili klijentima.

Beleške Uređaji dizajnirani za kućnu upotrebu ne koriste metode povezivanja štampača opisane u ovom problemu. Okruženja štampanja na koja ovaj problem utiče češću se nalaze u preduzećima i organizacijama.

Ovaj problem je rešen u KB5007207.

Nakon instaliranja ove ispravke, možete dobiti odziv za administrativne akreditive svaki put kada pokušate da odštampate u okruženjima u kojima su server za štampanje i klijent za štampanje u različitim vremenskim zonama.

Beleške Ugrožena okruženja opisana u ovom problemu obično se ne koriste uređaji dizajnirani za kućnu upotrebu. Okruženja štampanja na koja ovaj problem utiče češću se nalaze u preduzećima i organizacijama.

Ovaj problem je rešen u KB5006675.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Ova ispravka više nije dostupna.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×