Sadržaj
×

Datum izdavanja:oktobar 15, 2019

Verzija: .NET Framework 4,8

U oktobru 15 oktobra 2019 ispravka za Windows 10 verzija 1607 i Windows Server 2016 uključuje kumulativnu poboljšanja pouzdanosti u .net 4,8. Preporučujemo da primenite ovu ispravku kao deo redovne rutine održavanja. Pre nego što instalirate ovu nadopunu, pogledajte sve preduslove i ponovo pokrenite sekcije zahteva .

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

ASP.NET

Rešava problem sa kontekstom provere valjanosti. MemberName prilikom korišćenja prilagođenog beleški sa podacima. atribut Validation.

Wpf1

Adrese i problem gde softversko prikazivanje ne crtaju slike čija je pozicija i podešavanje preveliko. Na primer, element slike sa širinom = 10, izgiran na rastersku sliku sa širinom = 500 i postavljen na 700 piksela sa leve ivice prozora "izgubljenja", nije se pojavljivala zato što je faktor razmere S = 500/10 = 50, a pozicija X = 700 je prevelika, u smislu da njihov proizvod "X = 50 * 700 = 35000 premašuje 2 ^ 15 = 32768.

CLR2

Smanjuje rizik od vraćanja nenaručenih vrsta. Getetsa ().

Poboljšano ponašanje u slučajevima kada spoljne bube (kao što je dvostruki) sprečavaju pokretanje osnovnih niti. Runtime sada ne uspeva sa dijagnostičkom greškom, a ne na čekanju da bi se nit počela. Ovo omogućava bolje otkazivanje i bolju dijagnostiku problema koji je prouzrokovao neuspeh.

Adrese i problema sa kasnijim povezanim .NET COM pozivima koja sadrže sigurnu grupu gde nije u potpunosti inicijalizovana.

WinForms

Rešava problem koji je sprečio navigaciju do poslednjeg elementa stavke menija sa padajuće liste pomoću jednog tastera.

Adrese i problem pri kojem koordinatna mreža svojstava može da baci grešku u nulti (iznimke) kada se selekcija promeni u nulu (ništa nije izabrano) kao odgovor na promene vrednosti

1Windows prezentacija Foundation (WPF)2Standardno vreme izvršavanja za jezik (CLR)

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptome:

Posle podnošenja zahteva 15 oktobrathKumulativna ispravka za .NET Framework 4,8, neke aplikacije ClickOnce i aplikacije koje kreiraju podrazumevani Appdomen sa skupom ograničenih dozvola mogu da poštuju pokretanje aplikacija ili otkazivanja izvršavanja aplikacija ili neočekivano ponašanje. Problem je u tome što je sistem. AppDomainSetup. TargetFrameworkName (https://docs.Microsoft.com/en-US/dotnet/API/System.appdomainsetup.targetframeworkname?view=netframework-4.8) je nula, što dovodi do bilo kakvih čudaca koji omogućavaju vraćanje u .net Framework 4,0 ponašanja.

Rešenje

Korisnici koji prate nove neočekivane greške ili funkcionalne probleme mogu da primene postavku aplikacije dodavanjem (ili objedinjavanjem) sledećeg odeljka u datoteku config aplikacije:

< ?xml verzija = "1.0" kodiranje = "UTF-8" _ Qm_ > < konfiguracije >       < izvršavanja >           < funkcija Appcontextskretavanja = "Switch. sistem. refleksija. Donotforceza konstruktori = TRUE"/> </Runtime > </Configuration >

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte ispravku za .NET Framework 4,8 za Windows 10 verzije 1607 i Windows Server 2016 KB4532997.

Nabavljanje i instalacija ispravke

Instalirali ovu ispravku

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite na podešavanja > ažuriraj & bezbednost > Windows Update, a zatim izaberite stavku Proveri da li postoje ispravke.

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmiteinformacije o datoteci za kumulativnu ispravku.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliran .NET Framework 4,8 .

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke od njih. Preporučujemo da napustite sve aplikacije zasnovane na programu .NET Framework pre nego što primenite ovu ispravku.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka zamenjuje Prethodno objavljene ispravke 4515839.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu ispravku

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×