Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

15.10.2019.

Verzija:

Verzija OS 16299.1481

Podsetnik 12. marta i 9. aprila su bile dve poslednje Delta ispravke za Windows 10, verziju 1709. Bezbednosne i kvalitativne ispravke će i dalje biti dostupne putem ekspresnih i kompletnih kumulativnih paketa ispravki. Više informacija o ovoj promeni potražite na blogu.

Podsetnik Servisiranje za Windows 10, verziju 1709, je obustavljeno 9. aprila 2019. za uređaje sa izdanjima Windows 10 Home, Pro, Pro for Workstation i IoT Core. Ovi uređaji više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitativne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da dobijate bezbednosne i kvalitativne ispravke, Microsoft preporučuje ažuriranje na najnoviju verziju operativnog sistema Windows 10.

VAŽNO Izdanja Windows 10 Enterprise, Education i IoT Enterprise će i dalje dobijati servisiranje 12 meseci besplatno u skladu sa objavom za životne cikluse iz oktobra 2018.

ePub podrška za Microsoft Edge je završena

Microsoft Edge je završio sa podrškom za e-knjige koje koriste oznaku tipa datoteke .epub. Dodatne informacije potražite u članku Preuzmite ePub aplikaciju da biste nastavili čitanje e-knjiga.

Više informacija o različitim tipovima ispravki za Windows, kao što su kritična, bezbednost, upravljački program, servisni paketi itd., potražite u sledećem članku.

Istaknute stavke

 • Ažurira problem koji dovodi do prestanka rada sistema tokom postupka nadogradnje sistema Windows.

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • Ažurira podatke o vremenskoj zoni za Ostrvo Norfolk, Australija.

 • Ažurira podatke o vremenskoj zoni za Ostrva Fidži.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da zahtev za upit klaseWin32_LogonSession za StartTime prikazuje vrednost epohe (na primer, 1-1-1601 1:00:00) umesto stvarnog vremena prijave.

 • Rešava problem koji dovodi do prestanka rada sistema tokom postupka nadogradnje sistema Windows. Greška zaustavljanja „SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (7e)” prikazuje se u protokolu Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCPIP).

 • Rešava problem koji sprečava uspešno pravljenje rezervnih kopija BitLocker ključa za oporavak u usluzi Azure Active Directory.

 • Rešava problem koji ne obuhvata ceo heš datoteke kao deo unosa evidencije događaja tokom nadzora za Kontrolu aplikacija Windows zaštitnika (WDAC).

 • Rešava problem u kom Microsoft AppLocker onemogućava pokretanje aplikacije ili zapisuje lažno pozitivnu grešku umesto pokretanja aplikacije.

 • Rešava problem zbog kog WDAC pravilnik može da postane previše restriktivan kada omogućite postavku WDAC smernice grupe za sprovođenje skripte ili režim ograničenog jezika.

 • Rešava problem koji sprečava netdom. exe da prikaže novo delegiranje TGT-a (ticket-granting ticket) za prikaz ili režim upita.

 • Rešava problem koji može dovesti do velike iskorišćenosti procesora kada je otvoreno mnogo prozora, a upravljač aplikacija u pozadini obavlja redovno skeniranje u pozadini. Pored toga, radna površina može prestati da reaguje. Da biste isključili ovo skeniranje, postavite ovaj ključ registratora:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\BamThrottling

Naziv: DisableWindowHinting

Tip: REG_DWORD

Vrednost: 1 

 • Rešava problem zbog kog Resilient File System (ReFS) ponekad prestane da funkcioniše.

 • Rešava problem sa procenom statusa kompatibilnosti ekosistema operativnog sistema Windows radi lakšeg obezbeđivanja kompatibilnosti aplikacije i uređaja za sve ispravke za Windows.

 • Rešava problem sa stanjem nadmetanja između procesa postavljanja jedinice (unutar upravljačkog programa fileinfo.sys) i deregistracije obaveštenja filtera koji izaziva prestanak rada operativnog sistema na određenim virtuelnim računarima. Kôd greške je „0x7E“.

 • Olakšava konfiguraciju uređaja kojima upravljaju postavke za upravljanje mobilnim uređajima (MDM), koje kreira obrada ADMX-a. Prethodno obrađenu ADMX datoteku možete da ažurirate pomoću novije verzije, a ne morate da izbrišete prethodnu ADMX datoteku. Ovo rešenje se odnosi na sve aplikacije koje koriste obradu ADMX-a.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaj će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, poput preimenovanja, koje obavljate na datotekama i fasciklama koje se nalaze na Deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti zbog greške „STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)“. To se događa kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV-a iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od navedenog:

 • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Obavite operaciju iz čvora koji nema vlasništvo nad CSV-om.

Microsoft radi na rešenju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Prilikom postavljanja novog Windows uređaja tokom prvog utiska (OOBE) možda nećete moći da kreirate lokalnog korisnika dok koristite način unosa Uređivač metoda unosa (IME). Ovaj problem može uticati na vas ako koristite IME za kineski, japanski ili korejski jezik.

Napomena Ovaj problem ne utiče na korišćenje Microsoft naloga tokom OOBE.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4534318.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Za više informacija pogledajte članak Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4521860) će biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Idite na Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte Katalog Microsoft Update za uputstva.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4520006.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×