Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem zbog kog je Windows mrežni prolaz ostajao nepovezan umesto da prijavi grešku kada do nje dođe.

 • Rešen je problem zbog kog druge aplikacije nisu bile sprečene da koriste oblasti radne površine koje koristi traka sa alatkama na radnoj površini aplikacije (naziva se i „traka aplikacije“) kada je pokrenete kao udaljenu aplikaciju.

 • Rešen je problem sa OLE prevlačenjem i otpuštanjem u programu SharePoint nakon instalacije ispravke KB3072633 koji sprečava preuzimanje datoteke prevlačenjem i otpuštanjem iz programa Internet Explorer u Windows Explorer.

 • Rešen je problem u jezgru operativnog sistema Windows koji je dovodio do toga da Skype for Business (ranije poznat pod imenom Lync) prestaje da radi.

 • Rešen je problem koji sprečava deaktiviranje pristupa za pisanje ili čitanje u prenosivim medijumima za skladištenje kada je smernica Audit Removable Storage Group Policy aktivirana i sprečava primenu grupne smernice na nivou korisnika.

 • Rešen je problem koji prouzrokuje gubitak raspoložive memorije kada koristite upite uz pomoć usluge imena domena (DNS).

 • Unapređene su performanse tako što je otklonjen problem koji je prouzrokovao da svaka kartica mrežnog interfejsa (NIC) primi duplirane pakete podataka za emitovanje i da ih pošalje aplikacijama kada je funkcija NIC Teaming ili Load Balancing/Failover (LBFO) podešena za rad u aktivnom/pasivnom režimu.

 • Rešen je problem koji sprečava automatsko brisanje evidencije transakcija koje obavlja Extensible Storage Engine (ESE) nakon prelaska granične vrednosti. Ovaj problem može da se javi ako se ESE transakcije evidentiraju periodično, kao što je slučaj sa protokolom Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP).

 • Rešen je problem koji je ponekad dovodio do otkazivanja rezervnih kopija ili pada servera sa upravljačkim programima koji koriste rutinu IoVolumeDeviceToDosName().

 • Rešen je problem koji je dovodio do udara u DNS stavkama kada je DNSSEC validacija omogućena u okruženju u kom su postojali upiti za nepostojeće DNS zapise u okviru domena u kojima DNS serveri imaju uslovne otpravnike.

 • Rešen je problem sa kontrolerima domena koji se periodično ponovo pokreću nakon greške modula Local Security Authority Subsystem Service (LSASS), što dovodi do prekida u aplikacijama i uslugama koje su u tom trenutku vezane za kontroler domena.

 • Rešen je problem sa DNS serverima koji se zaglave u ponavljanjima i prestanu da se odazivaju na DNS upite.

 • Rešen je problem sa uslugama klastera koje prestaju da rade kada dođe do evidentiranja gubitka mreže. Ovo se dešava kada se mrežna veza prekine, a virtuelne mašine (VM) se konfigurisane tako da imaju jednog mogućeg vlasnika.

 • Rešen je problem koji je omogućavao korisnicima da promene lozinku sa eksterne mreže preko protokola Wireless Application Protocol (WAP) kada parametar Proxy Enabled ima negativnu vrednost. To se dešava u okruženju koje za potvrdu identiteta koristi Active Directory Federation Services (ADFS) i Web Application proxy (WAP).

 • Rešen je problem gubitka podataka ako se preuzimanje posla instance koja padne javlja kada Network File System (NFS) klijent pokuša da upiše podatke u NFS server.

 • Rešen je problem u okviru Server Message Block (SMB) servera koji prouzrokuje povremeni pad servera i grešku 0x50.

 • Prijavljivanje preko certifikata ne uspeva i daje kôd greške 0xC000006D (poruka o grešci: „Pokušaj prijavljivanje je nevažeći. Razlog su netačno korisničko ime, ili informacije za potvrdu identiteta.“) ili 1326 (poruka o grešci: „Prijavljivanje nije uspelo: nepoznato korisničko ime ili pogrešna lozinka.“). Ovaj problem može da se javi ako Windows Server 2012 R2 kontroler domena pokuša da istovremeno obradi više pokušaja prijavljivanja preko certifikata.

 • Rešen je problem koji prouzrokuje da server traži greške prilikom postavljanja NFS deljenja nakon instalacije ispravke KB3025097.

 • Rešen je problem zbog kog su korisnici viđali grešku poruku o grešci „Pristup je odbijen“ kada pokušaju da pristupe prostoru za ime DFS domena (na primer, \\contoso.com\SYSVOL) na računaru koji je konfigurisan tako da zahteva uzajamnu proveru identiteta (preko funkcije UNC Hardened Access).

  Ovaj problem može da se javi ako je kontroler izabranog domena instalirao bezbednosnu ispravku KB3161561i ako je stavka registratora kontrolera domena SmbServerNameHardeningLevel podešena tako da njena vrednost nije 0.

 • Rešen je problem zbog kog su kontroleri domena (DC) prestajali sa radom prilikom kreiranja složenih tiketa.


Više informacija o tome kako možete da nabavite ovu ispravku i kompletnu listu zahvaćenih datoteka potražite u članku KB3179574.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×