16. avgust 2016. – KB3179575

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem zbog kog su korisnici morali da čekaju do 30 sekundi nakon pokretanja sistema da bi uređaj postao raspoloživ i spreman za korišćenje.

  • Rešen je problem koji sprečava automatsko brisanje datoteka sa rezervnim kopijama protokola Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) / evidencije transakcija koje obavlja Extensible Storage Engine (ESE).

  • Rešen je problem zbog kog je usluga klastera u preostalim čvorovima neočekivano prestajala sa radom kada nestane struja u čvoru klastera koji preuzima posao instance koja padne.

  • Rešen je problem zbog kog NFS usluga prestaje da se odaziva u primeni Windows klastera sa dva čvora, što dovodi do toga da klijenti ne mogu da pristupe NFS deljenju.

  • Rešen je problem koji je nakon instalacije ispravke KB3146706dovodio do toga da Office 2010 prestane da se odaziva kada je aktiviran komplet alatki Enhanced Mitigation Experience Toolkit (EMET).

Više informacija o tome kako možete da nabavite ovu ispravku i kompletnu listu zahvaćenih datoteka potražite u članku KB3179575.


Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×