16. avgust 2017. – KB4034661 (verzija OS 14393.1613)

Datum izdavanja::

Verzija:

16.8.2017.

verzija OS 14393.1613

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Ovaj paket sadrži d3dcompiler_47.dll; da biste saznali više, pročitajte objavu na bloguHLSL, FXC i D3DCompile.

 • Rešen je problem zbog kog se prikazivao crni ekran nakon pokretanja aplikacije iz softvera Citrix XenApp, koji je primenjen sa operativnog sistema Windows Server 2016. Potražite više detalja u članku CTX225819.

 • Rešen je problem zbog kog se odziv kontrole korisničkog naloga (UAC) povremeno skrivao ispod drugih otvorenih prozora.

 • Rešen je problem sa podacima iz kolektora podataka koji je prouzrokovao oštećenje podataka sa simbolima % prilikom događaja prijavljivanja korisnika (ID 4624) iz drugih kontrolera domena (DC).

 • Rešen je problem zbog kog PowerShell komanda Add-HgsAttestationTpmHost nije uspevala da pronađe certifikat ključa potvrđivanja za sistem iako certifikat postoji.

 • Rešen je problem zbog kog, u pojedinim slučajevima, uređaj sa šifrovanim čvrstim diskom neće automatski da se otključa pri pokretanju sistema.

 • Rešen je problem zbog kog čarobnjak pravila za AppLocker otkazuje prilikom izbora naloga.

 • Rešen je problem zbog kog su nezavisne strukture direktorijuma prouzrokovale da alatka „Čišćenje diska“ prikaže disk jedinicu kao nedostupnu.

 • Rešen je problem zbog kog nesinhronizovani pristup komponenti NtfsQueryLinksInfo prouzrokuje pad sistema.

 • Rešen je problem zbog kog veoma veliki broj I/O ispiranja može da dovede do greške.

 • Rešen je problem sa pouzdanošću koji se javlja kada korisnik unese pogrešne informacije kada mu se zatraži PIN za pametnu karticu.

 • Rešen je problem time što je povećano vremensko ograničenje za pokretanje alatke Docker za Windows kako bi se izbegle 0x5b4 greške.

 • Rešen je problem sa Azure potvrdom identiteta sa više faktora (MFA) kada je ADFX server kofigurisan za korišćenje HTTP Proxy servera.

 • Rešen je problem kada se IP adresa ne evidentira 411 događajima u evidenciji bezbednosnih događaja za ADFS 4.0 i Windows Server 2016 RS1 ADFS servere. Ovaj problem se javlja čak i nakon omogućavanja nadzora uspeha i nadzora neuspeha.

 • Rešen je problem zbog kog nalog računara gubi članstvo u domenu uz grešku 1789: „Odnos poverenja između ove radne stanice i primarnog domena je prekinut.“ Isti problem se javlja interno kada korisnička lozinka ne može da se promeni uz grešku 0xc0000206: „Veličina bafera nije važeća za traženu operaciju“.

 • Rešen je problem zbog kog se, nakon planiranog ponovnog pokretanja primarnog servera, replikacija skladišta ne pokreće ponovo kao što je očekivano. Takođe, usluga replikacije skladišta nasumično otkazuje nakon ponovnog pokretanja.

 • Rešen je problem zbog kog korišćenje GPO skripte za prijavljivanje radi mapiranja mrežnog diska otkazuje ako korisnik prekine vezu sa mrežom i ponovo pokrene uređaj. Kada se korisnik prijavi ponovo, mapirana disk jedinica nije dostupna. Ovaj problem se javlja čak i kada je zastavica postojanosti za skriptu prijavljivanja podešena na „TRUE“.

 • Rešen je problem zbog kog se nakon deinstalacije SMBv1, ako podesite SPN nivo provere valjanosti na 2, kada daljinski pristupite UNC deljenju (npr. \\<ImeMašine>\C$), zahtev ne uspeva uz poruku STATUS_ACCESS_DENIED.

 • Rešen je problem zbog kog klijent udaljene radne površine ne može da se poveže ili periodično prekida vezu prilikom pokušaja povezivanja sa RD mrežnim prolazom.

 • Rešen je problem zbog kog se korisniku ne prijavljuje greška nakon nuđenja isteklog ili opozvanog certifikata ADFS Proxy severu.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

„Istorija ispravki” ne navodi prethodno instalirane ispravke.

Alternativno, da biste videli koje kvalitativne ispravke su primenjene, idite do liste tako što ćete izabrati stavke Kontrolna tabla -> Programi -> „Prikaži instalirane ispravke”

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4039396. Ispravka KB4039396 neće vratiti u prethodno stanje izgubljenu istoriju ažuriranja ili izgubljene sakrivene ispravke. Međutim, možete da instalirate ispravku KB4039396 umesto ove ispravke a da ne dođe do ovih simptoma.

Ispravke koje su prethodno sakrivene mogu biti ponuđene nakon instaliranja ove ispravke.

Ispravke koje su prethodno sakrivene mogu se sakriti ponovo.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4039396. Ispravka KB4039396 neće vratiti u prethodno stanje izgubljenu istoriju ažuriranja ili izgubljene sakrivene ispravke. Međutim, možete da instalirate ispravku KB4039396 umesto ove ispravke a da ne dođe do ovih simptoma.

WSUS serveri će pokazivati povećanu potrošnju CPU jedinice, memorije i mreže kada Windows Update klijenti izvršavaju prvo skeniranje nakon instalacije ispravke KB4034658.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4039396. Kod korisnika koji su instalirali ispravku KB4034658 bez instaliranja ispravke KB4039396 će se i dalje obavljati skeniranje čitavog računara.

Preuzimanje ove ispravke

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4034661.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×