Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ova ispravka je namenjena da pomogne korporaciji Microsoft da identifikuje broj korisnika kojima ponestaje podrške (ili će uskoro biti bez podrške), uključujući Office 2013, Office 2010 i Office 2007.

Verzije sistema Office koje više nisu podržane ne primaju bezbednosne ispravke koje pružaju najnoviju zaštitu od poznatih ranjivosti. Takođe, nepodržane verzije mogu da se suoče sa performansama i pouzdanošću tokom vremena.

Ova ispravka prikuplja dijagnostičke podatke i podatke o performansama kako bi procenio upotrebu instaliranih verzija sistema Office kako bi se utvrdilo kako najbolje podržavati i uslužiti ove sisteme. Ovi podaci su prikupljeni iz stavki registratora i API-ja. Ispravka ne prikuplja detalje o licenciranju, sadržaj klijenta niti podatke o proizvodima koji nisu Microsoft. Microsoft vrednosti, štiti i štiti privatnost. Više informacija o našim principima privatnosti potražite u članku Privatnost u korporaciji Microsoft.

Ova ispravka će se pokrenuti jednom za prikupljanje dijagnostičkih podataka. Kada se ovaj proces završi, na uređaju korisnika ne preostave se datoteke iz ove ispravke.

Kako da preuzmete i instalirate ispravku

Windows Update

Ispravka se isporučuje putem Windows Update korisnicima koji su se opredelili za funkciju "Primaj ispravke za druge Microsoft proizvode" i koji imaju instaliran bilo koji Office 2013, Office 2010 ili Office 2007. Klijenti mogu da provere svoje postavke Windows Update > naprednih opcija.
 

Zahtev za skeniranje virusa

Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima pomoću najnovijeg softvera za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se skladišti na serverima unapređenim u bezbednosti koji sprečavaju neovlašćene promene.

Ažuriranje informacija

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada instalirate ovu ispravku.

Reference

Saznajte više o standardnoj terminologiji koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki.

Office System TechCenter sadrži najnovije administrativne ispravke i resurse strateške primene za sve verzije sistema Office.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×