17. maj 2018. – KB4103722 (verzija OS 15063.1112)

Datum izdavanja::

Verzija:

17.5.2018.

Verzija OS 15063.1112

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešeni su dodatni problemi sa ažuriranjem informacija o vremenskoj zoni.

 • Rešen je problem zbog kog su se dijalozi iz programa Internet Explorer na drugom monitoru takođe prikazivali na glavnom monitoru u režimu proširenog prikaza.

 • Rešen je problem sa pouzdanošću u .NET aplikacijama prilikom korišćenja IME uređivača za japanski u okviru za tekst.

 • Rešen je problem sa statusom povezanosti određenih Bluetooth uređaja.

 • Rešen je problem koji sprečava da se funkcija automatskog otkrivanja u Microsoft Outlook 2013 koristi za podešavanje naloga e-pošte kada je omogućena virtuelizacija korisničkog doživljaja (UE-V).

 • Rešen je problem koji je sprečavao dodavanje brojača performansi u nadzor performansi na sistemima sa velikim brojem procesora.

 • Rešen je problem koji generiše grešku prilikom pokušaja promene tipa pokretanja usluge pametne kartice iz „Onemogućeno“ u „Ručno“ ili „Automatski“. Javlja se greška „Nije moguće kreiranje datoteke kada ta datoteka već postoji“.

 • Rešen je problem koji je dovodio do povremenih problema sa potvrdom identiteta prilikom korišćenja „Menadžera naloga na mreži“.

 • Rešen je problem zbog kog klijentske aplikacije koje koriste Windows menadžer za potvrdu identiteta prestaju da rade kada se uputi zahtev serveru.

 • Rešen je problem zbog kog je BitLocker prelazio u režim oporavka prilikom instalacije ispravki.

 • Omogućava Visual Studio IntelliTrace funkciju vraćanja koraka unazad radi pravljenja snimaka aplikacije čija je ciljna platforma za otklanjanje grešaka podešena na x86.

 • Rešen je problem zbog kog traka veza nedostaje u vezi sa virtuelnom mašinom (VMConnect) kada koristite režim prikaza preko celog ekrana na više monitora.

 • Rešen je problem zbog kog Windows 10 klijenti koji potvrde verodostojnost na 802.1x WLAN pristupnim tačkama ne uspevaju da primene dozvole smernica grupe, pokrenu skripte ili preuzmu prenosive profile prilikom prijavljivanja korisnika. Ovo se dešava jer Kerberos potvrda identiteta ne uspeva za \\domain\sysvol, \\domain\netlogon i druge DFS putanje.

 • Rešen je problem koji prouzrokuje prestanak rada UWP aplikacija kada koriste XAML kontrolu mape.

 • Poboljšava bezbednost algoritama koje funkcija Windows Hello koristi prilikom prepoznavanje lica.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite do stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Važno Kada instalirate i servisnu stek ispravku (SSU) KB4132649 i najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) iz Kataloga Microsoft Update, instalirajte SSU pre nego što instalirate LCU.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4103722

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×