Srodne teme
×
You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

Datum izdanja:

17.10.2017.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4041681(koja je objavljena 10. avgusta 2017.) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešen je problem zbog kog biblioteka Universal CRT _stat32i64() davala netačan broj disk jedinice (greška 0xFFFFFFFF) prilikom korišćenja relativne putanje.

  • Rešen je problem zbog kog je biblioteka Universal CRT davala netačne znakove nakon pozivanja funkcije tolower().

  • Rešen je problem zbog kog funkcija biblioteke Universal CRT _splitpath() nije pravilno rukovala višebajtnim niskama, što je prouzrokovalo otkazivanje aplikacija kada pristupite višebajtnim imenima datoteka.

  • Rešen je problem zbog kog je biblioteka Universal CRT prouzrokovala da proces za povezivanje (link.exe) prestane da radi sa velikim projektima.

  • Rešen je problem zbog kog USBHUB.SYS nasumično dovodi do oštećenja memorije koje prouzrokuje nasumična otkazivanja sistema koja je izuzetno teško dijagnostifikovati.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instalacije ispravke KB4041681, korisnici paketa će prilikom zatvaranja nekih aplikacija možda videti dijalog greške koja ukazuje na to da se pojavio izuzetak unutar aplikacije. Ovo može da utiče na aplikacije koje koriste mshtml.dll za učitavanje veb sadržaja. Otkazivanje se javlja samo kada se proces već zatvara i ne utiče na funkcionalnost aplikacije.

Microsoft radi na rešenju problema i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

Instaliranje ove ispravke može dovesti do toga da aplikacije zasnovane na mašini za bazu podataka Microsoft JET (Microsoft Access 2007 i starije verzije ili aplikacije koje ne proizvodi Microsoft) otkazuju prilikom kreiranja ili otvaranja Microsoft Excel .xls datoteka. Poruka o grešci glasi: „Neočekivana greška spoljašnjeg upravljačkog programa (1). (mašina za bazu podataka Microsoft JET)“.

Preuzmite i instalirajte Microsoft Access Database Engine 2010 Redistributable, a zatim izmenite niske za povezivanje sa bazom podataka u programu Microsoft Excel tako da im dobavljač bude ACE. Na primer: promenite vrednost Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 u Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0.

Microsoft radi na rešenju problema i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je obezbeđena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4041686.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×