18. jul 2017 – KB4025335 (pregled mesečne zbirne ispravke)

Datum izdavanja::

Verzija:

18.7.2017.

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4025336 (objavljena 11. jula 2017), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

 • Rešen je problem sa curenjem porta i niti usled čega je dolazilo do pojave širokog spektra simptoma, uključujući nereagovanje sistema i neuspešnog povezivanja iSCSI cilja. Do ovoga je dolazilo nakon instaliranja mesečne ispravke objavljene između 11. aprila 2017. (KB4015550) i 11. jula 2017. (KB4025336). Ovaj problem je naveden kao poznat u odgovarajućim napomenama uz izdanje za ova tri izdanja.

 • Rešen je problem zbog kog LSASS.EXE nailazi na mrtvu petlju, zbog čega se server mora ponovo pokrenuti.

 • Rešen je problem zbog kog se upozorenje o isteku vremena mirovanja udaljene radne površine ne pojavljuje nakon podešavanja vremena mirovanja.

 • Rešen je problem sa stanjem trke koji dovode do nasumičnog otkazivanja Lync Edge servera (greška zaustavljanja D1). Bilo koja aktivna, otvorena sesija u okviru spoljnjeg domena gubi mogućnost povezivanja za konferencijske pozive, razmenu trenutnih poruka, itd.

 • Rešen je problem zbog kog je klaster preuzimanja posla instance koja padne otkazivao između servera, a resurs grupisane IP adrese se nije povezivao sa mrežom i prouzrokovao prestanak funkcionisanja preuzimanja posla instance koja padne.

 • Rešen je problem zbog kog DNS server može da otkaže nakon uvoza DSSet datoteke kada se konfigurišu bezbedne, delegirane podređene zone.

 • Rešen je problem usled kog je LUN veza primljena nakon dodele bafera tokom iSCSI prikupljanja statistike prepunila bafer i prouzrokovala grešku 0x19. U predstojećem izdanju ćemo rešiti problem sa korisničkim interfejsom koji sakriva iSCSI ciljeve.

 • Rešen je problem zbog kog posao neke putanje ne mogu da preuzmu druge putanje ako je došlo do greške na kontroleru skladišta. Umesto toga, dolazi do potpunog gubitka pristupa disku.

 • Rešen je problem sa sprečavanjem odlaganja prijavljivanja korisnika kada procesi koji imaju registrovane prozore najvišeg nivoa ne uspevaju da reaguju na BroadcastSystemMessages koje šalje proširenje na strani klijenta na osnovu željene postavke smernica grupe.

 • Rešen je problem zbog kog Windows Server 2012R2 izbacuje grešku „ZAUSTAVI 0XCA (duplirani PDO)“ prilikom preusmeravanja određenih USB uređaja koristeći RemoteFX. Da biste to popravili, uradite sledeće:

 1. Idite na lokaciju registratora SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\WinStations.

 2. Kreirajte novu DWORD vrednost „fUniqueInstanceID “.

 3. Podesite vrednost na „1“.

 4. Nakon podešavanja ovog registratora, ponovo pokrenite sistem.

 • Rešen je problem kod kojeg omogućavanje smernice „Prikaz informacija o prethodnim prijavljivanjima prilikom prijavljivanja korisnika” sprečava dobavljače protokola Remote Desktop Protocol da dozvole prijavljivanja bez korisničke interakcije.

 • Rešen je problem zbog kog TsPubRPC usluga pokrenuta u Svchost.exe nailazi na curenje memorije kada su RemoteApp aplikacije konfigurisane sa pridruživanjima tipa datoteke.

 • Rešen je problem zbog kog se akumuliraju datoteke i fascikle u fascikli UvhdCleanupBin u hostovima sesija udaljene radne površine. Ove datoteke se ne brišu kada se korisnik odjavi ako je premašeno ograničenje putanje. U ekstremnim slučajevima, ovaj problem može da dovede do neuspešnog prijavljivanja.

 • Rešen je problem zbog kog Microsoft Enterprise CA ne može da zahteva korišćenje podređenog Microsoft CA predloška za šifrovanje ključa. Jedan certifikat može da pruži više primena, poput šifrovanja ključa i CRL potpisivanja.

 • Rešen je problem sa dozvoljavanjem NPS serverima da prihvate certifikate sa više primene.

 • Rešen je problem gde cure privremeni portovi i TCP portovi u procesu slušalaca za povratne priključke zbog procurelog broja referenci. Takvi portovi se ne pojavljuju u komandi NETSTAT.

 • Rešen je problem sa omogućavanjem evidentiranja koje ima za cilj otkrivanje slabog šifrovanja.

 • Rešen je problem sa bežičnim mrežnim klijentima zbog kog bi dolazilo do prekida veze sa bežičnim pristupnim tačkama isteka vremena za ponovni prenos EAPOL ključa (5 minuta). Do ovoga je dolazilo jer je M2 bit netačno podešen tokom četvorostrukog rukovanja.

 • Rešen je problem zbog kog zahtev za veb lokaciju dovodi do 503 odgovora kada IIS radi u režimu dinamičke aktivacije lokacije (Dynamic Site Activation, DSA). Ovo se događa kada je identitet podrazumevane grupe aplikacija korisnik/lozinka, dok je identitet određene grupe aplikacija konfigurisan tako da koristi „ApplicationPoolIdentity”.

 • Rešen je problem zbog kog NetInfo_list ne može da sadrži sve informacije interfejsa mreže. Osim toga, DNS klijent ne može da koristi sve povezane interfejse mreže dok šalje upit. Ovo se događa kada hostu ponestane memorije kada se pokrene NetInfo_Build.

 • Rešen je problem zbog kog je interfejs nedostupan tokom NetInfo_Build; DNS klijent neće koristiti taj interfejs za slanje upita u narednih 15 minuta, čak i ako interfejs bude ponovo dostupan pre nego što prođe 15 minuta.

 • Rešen je problem sa primenom funkcije povratnog poziva za prijem obaveštenja kada interfejs ponovo bude dostupan nakon određenog vremena. Ovaj povratni poziv sprečava hosta da pređe u stanje spavanja.

 • Dodate su nove serverske varijable u IIS za snimanje SSL/TLS protokola i algoritma paketa za šifrovanje koji se koriste sa svakim zahtevom. Osim toga, omogućili smo poboljšano IIS evidentiranje za beleženje tih informacija.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Moguće je otkazivanje NPS potvrde identiteta, zbog čega bežični klijenti možda neće moći da se povežu.

Na serveru podesite vrednost 0 za sledeći DWORD ključ registratora: SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\13\DisableEndEntityClientCertCheck

Moguć je prekid rada IME uređivača za japanski jezik u pojedinim scenarijima.

Instalirajte ispravku KB2962409.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je obezbeđena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4025335

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×