Srodne teme
×

Datum izdanja:

18.7.2018.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4338815 (koja je objavljena 10. jula 2018), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

 • Rešava dodatne probleme sa ažuriranjem informacija o vremenskoj zoni.

 • Rešen je problem koji je prouzrokovao curenje memorije dok nije postalo neophodno ponovno pokretanje sistema, na primer, prilikom korišćenja usluge AppLocker za upravljanje korišćenjem aplikacija.

 • Rešen je problem zbog kog kopiranje datoteka sa EFS šifrovanjem sa mašine klijenta na deljeni server kopira šifrovane datoteke umesto da pošalje upozorenje korisniku.

 • Rešen je problem koji sprečava štampanje u 64-bitnom operativnom sistemu kada 32-bitne aplikacije imitiraju druge korisnike (najčešće pozivanjem komande LogonUser). Ovaj problem se javlja nakon instaliranja mesečnih ispravki počev od KB4034681, koja je objavljena u avgustu 2017. Da biste rešili problem sa zahvaćenim aplikacijama, instalirajte ovu ispravku i uradite nešto od sledećeg:

Type: DWORD

Value1: 1     

 • Rešen je problem koji povremeno dovodi do prestanka rada hipervizora uz kôd greške 0x20001.

 • Rešen je problem zbog kog se menjaju zahtevi za izmenu LDAP-a u okviru članstva u grupi. Koristi se operator LDAP_SERVER_PERMISSIVE_MODIFY_OID i operacija izmene članstva već ima vrednost true (član je već uklonjen ili je prisutan). Usled toga, vraća se status SUCCESS i prikazuju se događaji nadzora 4728 i 4729, što ukazuje na to da je operacija dovršena.

 • Rešen je problem zbog kog se svojstvo datoteke LastAccessTime ne ažurira na očekivani način za datoteke u volumenu uklanjanja duplikacije ako je opseg $Data u datoteci potpuno proređen. Nakon instaliranja ispravke, konfigurišite sledeće stavke u registratoru:

 1. Podesite vrednosti 0 za HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\NtfsDisableLastAccessUpdate.

 2. Kreirajte stavku REG_DWORD i podesite vrednost 0 za HKLM\System\CurrentControlSet\Services\ddpsvc\Settings\DisableLastAccessUpdate.

 • Rešava problem zbog koga neki uređaji na kojima su pokrenuta radna opterećenja nadgledanja mreže mogu da prime grešku zaustavljanja 0xD1 zbog stanja trke nakon instalacije julske ispravke.

 • Rešava problem zbog koga ponovno pokretanje SQL Server usluge možda povremeno neće uspeti usled greške „Tcp port je već u upotrebi“.

 • Rešava problem koji se javlja kada administrator pokuša da zaustavi World Wide Web Publishing Service (W3SVC). W3SVC ostaje u stanju „zaustavljanja“, s tim što ne može u potpunosti da se zaustavi ili ne može da se ponovo pokrene.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao preporučena u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da koristite uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4338831

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×