Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

18.7.2018.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4338815 (koja je objavljena 10. jula 2018), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

 • Rešava dodatne probleme sa ažuriranjem informacija o vremenskoj zoni.

 • Rešen je problem koji je prouzrokovao curenje memorije dok nije postalo neophodno ponovno pokretanje sistema, na primer, prilikom korišćenja usluge AppLocker za upravljanje korišćenjem aplikacija.

 • Rešen je problem zbog kog kopiranje datoteka sa EFS šifrovanjem sa mašine klijenta na deljeni server kopira šifrovane datoteke umesto da pošalje upozorenje korisniku.

 • Rešen je problem koji sprečava štampanje u 64-bitnom operativnom sistemu kada 32-bitne aplikacije imitiraju druge korisnike (najčešće pozivanjem komande LogonUser). Ovaj problem se javlja nakon instaliranja mesečnih ispravki počev od KB4034681, koja je objavljena u avgustu 2017. Da biste rešili problem sa zahvaćenim aplikacijama, instalirajte ovu ispravku i uradite nešto od sledećeg:

Type: DWORD

Value1: 1     

 • Rešen je problem koji povremeno dovodi do prestanka rada hipervizora uz kôd greške 0x20001.

 • Rešen je problem zbog kog se menjaju zahtevi za izmenu LDAP-a u okviru članstva u grupi. Koristi se operator LDAP_SERVER_PERMISSIVE_MODIFY_OID i operacija izmene članstva već ima vrednost true (član je već uklonjen ili je prisutan). Usled toga, vraća se status SUCCESS i prikazuju se događaji nadzora 4728 i 4729, što ukazuje na to da je operacija dovršena.

 • Rešen je problem zbog kog se svojstvo datoteke LastAccessTime ne ažurira na očekivani način za datoteke u volumenu uklanjanja duplikacije ako je opseg $Data u datoteci potpuno proređen. Nakon instaliranja ispravke, konfigurišite sledeće stavke u registratoru:

 1. Podesite vrednosti 0 za HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\NtfsDisableLastAccessUpdate.

 2. Kreirajte stavku REG_DWORD i podesite vrednost 0 za HKLM\System\CurrentControlSet\Services\ddpsvc\Settings\DisableLastAccessUpdate.

 • Rešava problem zbog koga neki uređaji na kojima su pokrenuta radna opterećenja nadgledanja mreže mogu da prime grešku zaustavljanja 0xD1 zbog stanja trke nakon instalacije julske ispravke.

 • Rešava problem zbog koga ponovno pokretanje SQL Server usluge možda povremeno neće uspeti usled greške „Tcp port je već u upotrebi“.

 • Rešava problem koji se javlja kada administrator pokuša da zaustavi World Wide Web Publishing Service (W3SVC). W3SVC ostaje u stanju „zaustavljanja“, s tim što ne može u potpunosti da se zaustavi ili ne može da se ponovo pokrene.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao preporučena u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da koristite uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4338831

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×