Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja: 18/06/2019

Verzija: .NET framework 3.5 i 4.8

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

  • Poboljšava dodela memorije i čišćenje planiranje ponašanja slabe događaj uzorak. Da opt-u da ta poboljšanja, postavite AppContext prebacuje na „true”: Switch.MS.Internal.EnableWeakEventMemoryImprovements i Switch.MS.Internal.EnableCleanupSchedulingImprovements.

  • Adrese za InvalidOperationException koji se javljaju tokom slabe-događaj za čišćenje, ako se zove re-entrantly, dok slabi događaj dostava u toku.

  • Obraća se InvalidOperationException greške u System.Web.Hosting.RecycleLimitMonitor+RecycleLimitMonitorSingleton.AlertProxyMonitors. Tokova rada za ASP.Net 4,7 i kasnije podložni neočekivane ruši zbog ovaj izuzetak ako radnik proces troši blizu svojih podešeno ograničenje reciklaže ličnih bajtova i aplikacije domeni su biti kreirana ili recikliran (možda zbog rajanje config datoteke menjaju ili prisustvo više od jedne aplikacije po radniku proces).

  • Rješava problem u kojem je moguće za uslugu "tok posla" da se u petlju situaciju ako se iznimkom ne rukuje izuzetak se javlja tokom obrade "Otkaži". Da prekinem ciklus, Web.config datoteku za uslugu toka posla možete da bi AppSetting je navedeno da je to će uzrokovati instanca usluge toka posla da biste prekinuli, a ne prekid, ako se iznimkom ne rukuje izuzetak se javlja tokom obrade "Otkaži":

< appSettings >  < Dodavanje ključa = „microsoft: WorkflowServices:TerminateOnUnhandledExceptionDuringCancel” vrednost = „true” / > < / appSettings >

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft nije trenutno pazim na neke probleme u ovu ispravku.

Dodatne informacije o ovom ažuriranju

Sledeći članci sadrže dodatne informacije o ovom ažuriranju koja se odnosi na verzije pojedinačnih proizvoda:

  • 4503864Opis kumulativne ispravke za .NET Framework 3.5, 4.7.2, 4,8 za verziju sistema Windows 10 1809 i Windows Server 2019 (KB4503864)

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Instalirate ovo ažuriranje

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite naPostavke>Ažuriraj & sigurnost>Windows Update, a zatim izaberiteProverite da li postoje ispravke.

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Web lokaciju Microsoft Update Catalog .

Informacije o datoteci

Listu datoteka koje su ponuđene u ovo ažuriranje, možete da preuzmete sainformacije o datotekama za Kumulativna ispravka.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×