Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

18.6.2019.

Verzija:

Verzija OS 16299.1237

Podsetnik: 12. marta i 9. aprila će biti dve poslednje Delta ispravke za Windows 10, verziju 1709. Bezbednosne i kvalitativne ispravke će i dalje biti dostupne putem ekspresnih i kompletnih kumulativnih paketa ispravki. Više informacija o ovoj promeni potražite na blogu.

Podsetnik: Servisiranje za Windows 10, verziju 1709, će biti obustavljeno 9. aprila 2019. za uređaje sa izdanjima Windows 10 Home, Pro, Pro for Workstation i IoT Core. Ovi uređaji više neće primati mesečne bezbednosne i kvalitativne ispravke koje sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da dobijate bezbednosne i kvalitativne ispravke, Microsoft preporučuje ažuriranje na najnoviju verziju operativnog sistema Windows 10.

VAŽNO: Izdanja Windows 10 Enterprise, Education i IoT Enterprise će i dalje dobijati servisiranje 12 meseci besplatno u skladu sa objavom za životne cikluse iz oktobra 2018.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem koji sprečava operativni sistem da učitava nove datoteke ikona ako naiđe na datoteku ikona u pogrešnom formatu.

 • Rešava problem koji sprečava pravilno otvaranje pregledača Microsoft Edge u određenim scenarijima kada izaberete vezu unutar aplikacije.

 • Rešava problem koji sprečava aplikaciju Kalkulator da prati postavku Gannen kada je omogućena. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

 • Rešava problem zbog kog se ne prepoznaje kada držite pokazivač iznad 3D animacije koja se pokreće u pregledaču Internet Explorer 11 i drugim aplikacijama koje koriste direktnu kompoziciju.

 • Rešava problem zbog kog korisnički interfejs prestaje da se odaziva nekoliko sekundi kada pomerate prozore dok je otvoreno više podređenih prozora.

 • Rešava problem koji dozvoljava korisnicima da onemoguće pozadinske slike za prijavu kada je omogućena smernica „Računar\Administrativni predlošci\Kontrolna tabla\Personalizacija\Spreči promenu zaključanog ekrana i ekrana za prijavljivanje“.

 • Rešava problem sa procenom statusa kompatibilnosti ekosistema operativnog sistema Windows radi lakšeg obezbeđivanja kompatibilnosti aplikacije i uređaja za sve ispravke za Windows.

 • Rešava problem neuspelog ažuriranja grane registratora korisnika kada objavite opcionalni paket u grupi veza nakon što je grupa veza prethodno objavljena.

 • Dodaje podršku za podesivu sigurnu listu klijenata za ActiveX kontrole prilikom korišćenja Kontrola aplikacija Windows zaštitnika. Više informacija potražite u odeljku Dozvola registracije COM objekata u smernicama Kontrola aplikacija Windows zaštitnika.

 • Rešava problem sa korišćenjem NG programskog interfejsa aplikacije za zaštitu podataka (DPAPI-NG) ili datoteke u formatu za razmenu ličnih podataka (PFX) koja je zaštićena grupom. Podaci koje ste zaštitili pomoću jednog od tih mehanizama u sistemu Windows 10 u verziji 1607 i sistemu Windows Server 2016 ili starijoj verziji ne mogu da se dešifruju u sistemu u verziji 1703 ili novijoj.

 • Rešava problem koji sprečava prijavljivanje korisnika na Microsoft Surface Hub uređaj pomoću Azure Active Directory naloga. Ovaj problem se javlja zato što prethodna sesija nije uspešno završena.

 • Rešava problem koji može da spreči Windows Information Protection (NP) u sprovođenju šifrovanja na prenosivom USB disku.

 • Rešava problem koji dovodi do otkazivanja Windows menadžera naloga (WAM) prilikom korišćenja modula pouzdane platforme (TPM) i sprečava proveru identiteta korisnika.

 • Rešava problem zbog kog Upravljanje diskovima i DiskPart prestaju da reaguju prilikom uvođenja nekih prenosivih diskova u sistem Windows.

 • Rešava problem koji dovodi do prestanka rada aplikacija sistema Office 365 nakon otvaranja kada se implementiraju kao paketi za App-V.

 • Onemogućava Microsoft Visual Basic Script (VBScript) prema podrazumevanim postavkama na internetu i u zonama ograničenih lokacija u pregledaču Internet Explorer i kontroli veb pregledača.

 • Rešava problem sa programskim pomeranjem u pregledaču Internet Explorer 11.

 • Rešava problem zbog kog može da se prikaže poruka o grešci „MMC je otkrio grešku u proširenju konzole i poništiće njegovo učitavanje“ prilikom pokušaja proširenja, prikaza ili kreiranja Prilagođenih prikaza u Prikazivaču događaja. Osim toga, aplikacija može prestati da reaguje ili da se zatvori. Možete dobiti istu poruku o grešci prilikom korišćenja opcije Filtriranje trenutne evidencije u meniju Radnja sa ugrađenim prikazima ili evidencijom.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaj će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, poput preimenovanja, koje obavljate na datotekama i fasciklama koje se nalaze na Deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti zbog greške „STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)“. To se događa kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV-a iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od navedenog:

 • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Obavite operaciju iz čvora koji nema vlasništvo nad CSV-om.

Microsoft radi na rešenju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Može doći do problema prilikom povezivanja uređaja na neke uređaje na skladišnoj mreži (SAN) pomoću internet interfejsa za male računarske sisteme (iSCSI) nakon instaliranja ove ispravke. Možda ćete dobiti i grešku u odeljku sa evidencijom sistema u komponenti Prikazivač događaja sa ID-om događaja 43 iz iScsiPrt i opisom „Cilj nije odgovorio na vreme na zahtev za prijavljivanje.“

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4509477.

Uređaji koji počinju da koriste okruženje izvršavanja pre pokretanja sistema (PXE) iz Windows usluge daljinske primene (WDS) ili System Center upravljača konfiguracije (SCCM) možda neće uspeti da se pokrenu sa greškom „Status: 0xc0000001, informacije: zahtevani uređaj nije povezan ili mu nije moguće pristupiti” nakon instaliranja ove ispravke na WDS serveru.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4512494.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Za više informacija pogledajte Servisne stek ispravke.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4500641) će biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, izaberite stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4503281

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×