18. oktobar 2016. – KB3192404 (pregled mesečne zbirne ispravke)

Datum izdavanja::

Verzija:

18.10.2016.

pregled mesečne zbirne ispravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene mesečnom zbirnom ispravkom KB3185331 (koja je objavljena 11. oktobra 2016.). Ova ispravka takođe sadrži nova poboljšanja kvaliteta i predstavlja verziju za pregled sledeće mesečne zbirne ispravke:

 • Rešen je problem sa deljenim diskom koji postaje nedostupan i zahteva do 20 minuta za oporavak.

 • Rešen je problem sa curenjem memorije koji se odvija u ISCSI WMI dobavljaču. WMI usluga ne uspeva da izvrši određene WMI upite i dolazi do otkazivanja dobavljača, što izaziva prekid rada.

 • Rešen je problem zbog kog štampanje iz nekih aplikacija nije moguće kada je keširan unos mrežnog štampača nedostupan u ključu registratora prikazivanja sa klijentske strane (CSR). Poruka greške glasi „Startdocprinter poziv nije objavljen“.

 • Poboljšana je podrška za mreže dodavanjem novih unosa u bazu podataka imena pristupnih tačaka (APN).

 • Rešen je problem koji je sprečavao da se prosleđene veze sa štampačem i uobičajene veze sa štampačem iz pouzdanih servera instaliraju u scenarijima „Point and Print“ nakon instalacije MS16-087.

 • Rešeni su dodatni problemi sa ažuriranim letnjim računanjem vremena.

 • Rešen je problem sa verzijom 2.0 brojača performansi koji ne vraćaju podatke za grupisani Microsoft Message Queuing (MSMQ) resurs nakon preuzimanje posla instance koja padne u resursu.

 • Rešen je problem zbog kog klijent sa rezervacijom internet protokola (IP) prima opcije sa netačnim vrednostima iz Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) servera ili ih uopšte ne dobija. Opcija za BootFileName nedostaje, što znači da klijent neće obaviti pokretanje pomoću tačne datoteke pokretanja.

 • Rešen je problem zbog kog je dolazna replikacija na kontrolerima domena blokirana uz grešku 8409 „Došlo je do greške baze podataka“, nakon isteka vremena trajanja mrtve stavke (ili DelLifetime u korpi za otpatke) za izbrisani Active Directory objekat koji sadrži 100.000 veza ili više njih.

 • Rešen je problem zbog kog su upiti klijenta o zapisima o kanonskom imenu (CNAME) koji ukazuju na zapise o delegacionom imenu (DNAME) povremeno bili raspoređeni u dva nivoa (keširanje -> ovlašćeni server).

 • Rešen je problem zbog kog je recikliranje Active Directory objekta dovodilo do pada usluge „Server for NIS“. Ovaj problem je obično primenljiv samo na servere kontrolera domena kada je instaliran „Server for NIS“ i konfigurisana korpa za otpatke za Active Directory.

 • Rešen je problem zbog kog je LSASS iskorišćavao 100% procesora na mašinama uloga za kontroler domena usled ukrštanja indeksa velikih baza podataka prilikom upravljanja zahtevima za pretragu od LDAP klijenata.

 • Rešen je problem zbog kog integracija sistema Office 365 u operativnom sistemu Windows Server Essentials 2012 R2 nije uspevala usled nedovoljnog izlaznog bafera koji je blokirao preuzimanje Office 365 pretplata.

 • Rešen je problem zbog kog je ponovo pokrenut Microsoft Distributed Transaction Coordinator (MS DTC), a SQL Server instance možda nisu uspevale da se uspešno ponovo povežu sa MS DTC. Distribuirane transakcije iz tog razloga možda neće uspeti uz poruku o grešci sve dok ne pokrenete ponovo instance SQL servera.

 • Rešen je problem zbog kog je disk korisničkog profila (UPD) ostajao postavljen nakon odjave korisnika. Korisnici su iz tog razloga dobijali privremene profile i nisu mogli da rade u svojim profilima tokom sledećeg prijavljivanja. Evidentiraće se ID događaja 20491 sa opisom „Usluge udaljene radne površine nisu uspele da isključe korisnički disk za korisnički nalog čiji je SID <SID>. Šifra greške je 0xAA.93“.

 • Rešen je problem zbog kog nedeljni planirani zadaci nisu uspevali da se izvrše. Greška: ERROR_REQUEST_REFUSED (0x800710e0).

 • Rešen je problem zbog kog virtuelne mašine (VM) na Hyper-V klasteru preuzimanja posla instance koja padne izazivaju nestabilnost i pad.

 • Poboljšano je otpremanje telemetrije i preuzimanje postavki telemetrije u ovlašćenom proxy okruženju.

Kompletnu listu zahvaćenih datoteka potražite u članku KB3192404.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×