Sadržaj
×

Datum izdanja:

18.10.2018.

Verzija:

Pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4462926 (koja je objavljena 9. avgusta 2018.) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešen je problem sa redenominacijom lokalne valute koju je Centralna banka Venecuele primenila kako bi novu valutu Bolivar Soberano uvela u cirkulaciju.

  • Rešava dodatne probleme sa ažuriranim informacijama o vremenskim zonama.

  • Rešen je problem zbog kog je bilo nemoguće onemogućiti TLS 1.0 i TLS 1.1 dok je omogućen režim federalnog standarda obrade informacija (FIPS).

  • Rešen je problem sa mrtvom petljom u usluzi Hyper-V Virtual Machine Management Service (VMMS) u okviru FailoverReplicationTracker zbog čega VMMS prestaje da se odaziva u operativnom sistemu Windows Server 2012 R2. Ovo se dešava jer Dynamic Optimization pokreće migraciju uživo u pogrešnom trenutku.

  • Rešen je problem zbog kog VMMS usluge mogu da prestanu sa radom prilikom izvršavanja migracije uživo u operativnom sistemu Windows Server 2012 R2. Ovo se dešava prilikom korišćenja Measure-VM cmdlet komande ili bilo kog metričkog upita za Windows Management Instrumentation (WMI).

 

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke, korisnici možda neće moći da koriste traku za traženje u programu Windows Media Player kada reprodukuju određene datoteke. Ovaj problem ne utiče na normalnu reprodukciju.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4471320.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da koristite uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4462921

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×