Sadržaj
×

Datum izdanja:

19.2.2019.

Verzija:

Pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4487023 (koja je objavljena 12. februara 2019) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Ažurira informacije o vremenskoj zoni za Čile.

  • Dodaje podršku za API za SignerSignEx2 da bi Windows Server Update Services 3.0 SP2 mogle da potpišu datoteke koristeći ovaj API.

  • Rešava problem usled koga može doći do zamene ponašanja podrške za gan-nen za japansku eru pomoću novije ispravke. Za više informacija pogledajte KB4469068.

  • Omogućava znak 元年 za prvu godinu japanske ere. Za više informacija pogledajte KB4469068.

  • Rešava problem zbog kog ne uspeva prikaz tačnog naziva japanske ere u softveru Microsoft Office Visual Basic for Applications. Za više informacija pogledajte KB4469068.

  • Rešava problem usled kog se prvi znak ne prepoznaje kao skraćenice za naziv japanske ere. Za više informacija pogledajte KB4469068.

  • Rešava problem usled kog virtuelne mašine možda neće moći uspešno da se vrate u prethodno stanje ako su već jednom sačuvane i vraćene u prethodno stanje. Poruka o grešci glasi „Nije uspelo vraćanje mašine u prethodno stanje: nije moguće vratiti ovu virtuelnu mašinu u prethodno stanje jer nije moguće pročitati podatke o sačuvanom stanju. Izbrišite podatke o sačuvanom stanju, a zatim pokušajte da pokrenete virtuelnu mašinu. (0xC0370027).“ Ovo utiče na mikroarhitekture AMD Bulldozer Family 15h, AMD Jaguar Family 16h i AMD Puma Family 16h (druge generacije)

  • Rešava problem usled kog može doći do nasumičnog prestanka funkcionisanja aplikacija koje koriste Microsoft Jet bazu podataka u formatu datoteke Microsoft Access 95.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke, prvi znak naziva japanske ere nije prepoznat kao skraćenica, zbog čega može doći do problema raščlanjivanja datuma.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4489880.

Sve aplikacije (OLE) servera za složene dokumente koje smeštaju ugrađene objekte u Windows metadatoteku (WMF) koristeći PatBlt API mogu nepravilno da prikažu ugrađene objekte.

Na primer, ako nalepite objekat Microsoft Excel radnog lista u Microsoft Word dokument, ćelije će se možda prikazati sa različitom bojom pozadine.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4493471.

 

Kako da preuzmete ovu ispravku

Ova ispravka je navedena kao Opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4487022

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×