19. jul 2016. – KB3172615

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nove funkcije operativnog sistema niti bezbednosne ispravke. U ključne promene spadaju:


  • Otklonjen problem zbog kog rezervne kopije možda nisu radile, jer je izgledalo kao da nema dovoljno prostora na disku na ciljnom volumenu, čak i ako postoji dovoljno prostora za rezervnu kopiju.

  • Otklonjen problem u Microsoft bezbednom kanalu (SChannel) koji povremeno dovodi do otkaza Transport Layer Security (TLS) 1.2 veza, u zavisnosti od toga da li je vrhovni certifikat konfigurisan kao deo lanca certifikata za potvrdu identiteta servera.

  • Proširena je podrška za Key Management Service (KMS) za Windows 8 i Windows Server 2012 kako bi se omogućila aktivacija klijenata koji su instalirali ogranak za dugoročno servisiranje (LTSB) zasnovan na Ispravci za Windows 10 povodom godišnjice, kao i Windows Server 2016 klijenata, kada postanu dostupni.

    Pored instalacije ove ispravke na KMS hostu, takođe je potrebna instalacija KMS generičke šifre za količinsko licenciranje (GVLK) koja je predviđena za podržavanje klijenata koji koriste LTSB zasnovan na Ispravci za Windows 10 povodom godišnjice, kao i Windows Server 2016 klijenata. Informacije o srodnim KMS GVLK šiframa za ove proizvode biće navedene u Dodatku A: Šifre za konfigurisanje KMS klijenta kada postanu dostupne.

    KMS GVLK šifre koje podržavaju nove verzije operativnog sistema Windows takođe podržavaju prethodna izdanja operativnog sistema Windows za količinsko licenciranje koja imaju ulogu KMS klijenata. Više informacija o šifri za količinsko licenciranje korisničke podrške (CSLVK) za instalaciju potražite u ovom članku.

Više informacija o tome kako možete da nabavite ovu ispravku i kompletnu listu zahvaćenih datoteka potražite u članku KB3172615.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×