Srodne teme
×
Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Datum izdanja:

19.11.2020.

Verzija:

1903-OS re build 18362.1237 and 1909-OS Build 18363.18363.1237

10.11.20.
VAŽNO
Zbog minimalnih operacija tokom praznika i predstojeće zapadne nove godine, neće biti preliminarnog izdanja (poznato kao "C" izdanje) za mesec decembra 2020. Biće mesečno bezbednosno izdanje (poznato kao "B" izdanje) za decembar 2020. Normalno mesečno servisiranje za B i C izdanja nastaviće se u januaru 2021.

19.11.20.
Informacije o Windows ažuriranja potražite u članku o tipovima Windows ažuriranja i o tipovima mesečnog kvaliteta ažuriranja. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicu Windows 10 istorije ažuriranja verzije 1903.

NapomišitePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavljuje na tabli sa informacijama o izdanju.

Istaknute stavke

 • Ažurira problem zbog kojih se Chromium Microsoft Edge u pozadini kada je uređaj u režimu tablet računara.

 • Ažurira problem zbog kojih narator prestaje da se odaziva kada otključate uređaj ako je Narator bio u upotrebi pre nego što ste zaključali uređaj.

 • Ažurira problem koji može da izazove da igre koje koriste prostorni zvuk prestanu da rade.

 • Ažurira vizuelni kvalitet slušalice Windows Mixed Reality slušalice koje se pokrećaju u režimu niže rezolucije.

Poboljšanja i ispravke

Ova ispravka koja nije bezbednosna uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

 • Ovo verzija obuhvata sva poboljšanja iz verzije Windows 10 1903.

 • Za ovo izdanje nije dokumentovan nijedan dodatni problem.

Ova ispravka koja nije bezbednosna uključuje poboljšanja kvaliteta. Promene ključa uključuju:

 • Ažurira dijalog "O programu Internet Explorer" da bi se koristio standardni moderni dijalog.

 • Rešava problem koji uzrokuje otvaranje Chromium Microsoft Edge zasnovan na Microsoft Edge pozadini kada je uređaj u režimu tablet računara.

 • Rešava problem zbog kojih narator prestaje da se odaziva kada otključate uređaj ako je Narator bio u upotrebi pre nego što ste zaključali uređaj.

 • Rešava problem koji prikazuje crni ekran korisnicima virtuelne Windows radne površine (WVD) kada pokušaju da se prijave.

 • Rešava problem sa korišćenjem alatke Microsoft Changjie koji izaziva prekid rada aplikacija zbog viška steka.

 • Rešava problem koji može da Windows nenamerno izmeni postavke za određene IP kamere koje su na istoj mreži kao i Windows uređaju.

 • Rešava problem koji može da uzrokuje prestaje sa radom igara koje koriste prostorni zvuk.

 • Rešava problem sa curenjem Graphics Device Interface (GDI) upravljanjem fontom koji dovesti do neočekivanih ponašanja u određenim aplikacijama.

 • Rešava problem sa grupama koje nedostaju u rasporedu usluge "Start" meni, do kojeg dolazi kada koristite upravljanje mobilnim uređajima (MDM) da biste podesili grupe pločice.

 • Rešava problem sa neuspešnim podešavanjem poštara za računare kao što je konfigurisano u objektu smernica grupe (GPO) kada navedete lokalnu pozadinu kao neprobojnu boju.

 • Rešava problem sa suvišnim mrežnim saobraćajem koji se javlja kada koristite dijalog Otvaranje datoteke u istraživaču datoteka i potražite deljenu fasciklu koja ima dostupnu funkciju Prethodna verzija.

 • Rešava problem sa traku za pretragu u proizvodima sa oznakama tipa datoteke Shell, što je prouzrokovalo da istraživač datoteka neočekivano prestane da radi.

 • Rešava problem koji vas sprečava da se prijavite na određene servere. Do toga dolazi kada omogućite smernice grupe koje nalaže da početak sesije računara bude interaktivan.

 • Rešava problem koji sprečava otvaranje stranice sa opcijama za prijavljivanje pomoću ms-settings:signinoptions-launchfaceenrollment URI.

 • Rešava problem koji generiše grešku 0x57 kada se komanda wecutil ss /c: koristi za ažuriranje pretplate na prosleđivanje događaja.

 • Rešava problem koji može da spreči sinhronizaciju korisničkih postavki na svim uređajima.

 • Rešava problem zbog kojih funkcionalnost "Zaboravio/a sam zakačio/ na zaključanom ekranu" nije uspela. Do ove greške dolazi ako se korisnik prijavio pomoću korisničkog imena i lozinke i ako su omogućene postavke smernica DontDisplayLastUserName ili HideFastUserSwitching.

 • Rešava problem koji izaziva neuspeh aplikacija kada pozivaju LookupAccountSid() API. To se dešava nakon migriranje naloga u novi domen čije ime je kraće od imena prethodnog domena.

 • Rešava problem zbog kog učitavanje smernica za integritet koda izaziva Da PowerShell cure veliku količinu memorije.

 • Rešava problem zbog kojih sistem prestaje da radi tokom pokretanja. Do ovoga dolazi kada je smernica CrashOnAuditFail postavljena na 1 i nadzor argumenta komandne linije je uključen.

 • Rešava problem zbog kojih aplikacija smernica grupe Microsoft Management Console (MMC) prestaje da funkcioniše kada uređujete bezbednosne postavke smernica grupe. Poruka o grešci je "MMC ne može da pokrenuti proširenje konzole".

 • Rešava problem koji ne uspeva da oslobodi nenasloženi deo sistema i zahteva ponovno pokretanje sistema. Do toga dolazi kada se 32-bitne aplikacije pod omogućenim režimom Federal Information Processing Standard (FIPS) primene.

 • Rešava problem koji sprečava pristup programu Azure Active Directory (AD) korišćenjem pregledača Google Chrome zbog greške u smernicama uslovnog pristupa.

 • Poboljšava vizuelni kvalitet slušalice Windows Mixed Reality slušalice koje se pokrećaju u režimu niže rezolucije.

 • Proširava podršku za Microsoft zaštitnik za krajnje tačke na nove regione.

 • Rešava problem u vreme izvršavanja poziva Microsoft Remote Procedure (RPC) koji izaziva prekid odazivanja usluge Distributed File System Replication (DFSR). Ovaj problem generiše događaje evidencije za DFS Replication (5014), RPC (1726) i nema ponovnog prijavljivanja (5004) za podrazumevano vremensko od 24 časa bez replikacije.

 • Rešava problem koji izaziva prekidanje bežičnog prijemnog signala tokom sesije bežične projekcije.

 • Rešava problem koji sprečava otvaranje .txt PDF24 aplikacije, verzije 9.1.1.

 • Rešava problem koji može da izazove curenje memorije u memoriji koja nije stranica u nekim scenarijima.

 • Rešava problem koji može da izazove curenje memorije ubindflt.sys prilikom kopiranja datoteka u scenariju kontejnera.

 • Rešava problem sa Uslugama certifikata aktivnog direktorijuma (AD CS) koji može da spreči prosleđivanje evidencija prozirnosti certifikata (CT) ako je omogućeno.

 • Rešava problem pri kojem validacija klastera testira unutrašnje prekidače koji nisu za korišćenje klastera i ponošenje komunikacije.

Ako ste instalirali starije ispravke, samo nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu biće preuzete i instalirane na vašem uređaju.

Windows Poboljšanja ažuriranja

Microsoft je objavio ispravku direktno na sajtu Windows Update klijentu da biste poboljšali pouzdanost. Svi uređaji koji rade Windows 10 koji su konfigurisani da automatski primaju ispravke iz izdanja Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđeni najnoviju ispravku funkcije Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernica za odložavanje Windows Ispravka za preduzeća. Ovo se ne odnosi na izdanja dugoročnog servisiranje.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaokrenite posao

Sistemski i korisnički certifikati mogu da se izgube prilikom ažuriranja uređaja iz verzije Windows 10, verzije 1809 ili novije verzije Windows 10. Uređaji će uticati samo ako su već instalirali najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) objavljenu 16. septembra 2020. ili novije, a zatim nastavite sa ažuriranjem na noviju verziju programa Windows 10 sa medija ili iz izvora instalacije koji nema integrisan LCU objavljen 13. oktobra 2020. ili noviju. To se prevashodno dešava kada se kontrolisani uređaji ažuriraju pomoću zatamnjenih paketa ili medija pomoću alatke za upravljanje ažuriranjima kao što je Windows Server Update Services (WSUS) ili Microsoft Endpoint Configuration Manager. To može da se desi i kada koristite zatamnjene fizičke medije ili ISO slike koje nemate integrisane najnovije ispravke.

Napomišite Uređaji koji koriste Windows Update for Business ili koji se direktno povezuju sa Windows ispravkom nisu utiču. Svi uređaji koji se povezuju sa uslugom Windows Update treba uvek da dobiju najnovije verzije ispravke funkcija, uključujući najnoviji LCU, bez dodatnih koraka.

Ovaj problem je rešen u KB4592449.

Kako da nabavite ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka za servisiranje (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSUs poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublaživanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU datoteke. Opšte informacije o SSU-ovima potražite u temama Ažuriranje steka Servisiranje steka i Ažuriranja steka (SSU):Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Ispravku, najnoviji SSU (KB4586863) će vam automatski biti u ponudi. Da biste nabavili sami paket za najnoviji SSU, potražite ga u Microsoft Update katalogu.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupno

Sledeći korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Idite na Postavke > Ažuriranje & bezbednosne > Windows Ažuriraj. U oblasti Opcionalne dostupne ispravke pronaći ćete vezu za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Katalog usluge Microsoft Update

Da

Da biste nabavili jedini paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update Catalog.

Windows Usluge ažuriranja servera (WSUS)

ne

Ovu ispravku možete ručno da uvezete u WSUS. Uputstva možete da vidite u Microsoft Update katalogu.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586819. 

Napomišite Neke datoteke su zalutale i imaju oznaku "Nije primenljivo" u koloni "Verzija datoteke" CSV datoteke. To može dovesti do netačnih ili netačnih negativnih vrednosti prilikom korišćenja nekih alatki za otkrivanje skeniranja nezavisnih čitača da biste proverili valjanost građenja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×