Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Datum izdanja:

19.9.2017.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4038792(koja je objavljena 12. septembra 2017), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

 • Rešen je problem zbog kog slanje upita brojaču performansi dovodi do povećanja iskorišćenosti CPU-a tokom dužih vremenskih perioda. Ovo se dešava jer EnumCounterObjects() šalje upite za podatke svim brojačima kada pokušava da preuzme imena svih brojača.

 • Rešen je problem zbog kog nije uspevalo opozivanje certifikata povezanog sa onemogućenim korisničkim nalogom na CA sistemu za upravljanje. Greška glasi „Korisničko ime ili lozinka nisu tačni. 0x8007052e (WIN32: 1326 ERROR_LOGON_FAILURE)“.

 • Rešen je problem usled kog pametna kartica ponekad dovodi do prestanka odazivanja servera ako se koristi za prijavljivanje na server udaljene radne površine.

 • Rešen je problem zbog kog je dolazilo do uzajamne blokade procesa LSASS i preusmerivača klijenta Server Message Block 2.0 (SMB 2.0). Nije uspeo nijedan pokušaj prijavljivanja na server udaljene radne površine.

 • Ažurirana je BitLocker.psm1 PowerShell skripta tako da ne evidentira lozinke ako je omogućeno vođenje evidencije.

 • Očišćeni su procureli portovi za proveru valjanosti povezani sa snimcima u okviru VMMS.

 • Ažurirana je funkcija SPN i UPN jedinstvenosti kako bi radila u osnovnom stablu šume i u drugim stablima u šumi. Ažurirani NTDSAI.DLL ne dozvoljava da podstablo doda SPN ili UPN kao duplikat u čitavoj šumi.

 • Rešen je problem zbog kog Windows Server 2016 kontroleri domena (DC) mogu da evidentiraju događaje nadgledanja sa ID-em 4625 i 4776. Kontroleri domena koriste Microsoft Windows bezbednosne informacije u kojima su skraćena korisnička imena i imena domena za prijavljivanja koja potiču od klijentskih aplikacija koje koriste wldap32.dll.

 • Rešen je problem zbog kog DFSR replikacija može povremeno da se zaustavi i prouzrokuje otkazivanje rezervnih kopija.

 • Rešen je problem zbog kog korisnici ne mogu da pristupe deljenju datoteku kada se resursi Windows Server 2012 R2 servera datoteka vrate na mrežu nakon što su bili van nje.

 • Rešen je problem zbog kog su postavke PowerShell skripte definisane u smernicama grupe preko GPMC-a bile uklanjane i naknadno neprimenljive. Ovaj problem utiče na skripte za prijavljivanje i odjavljivanje, korisničke skripte i skripte za pokretanje i isključivanje koje se primenjuju na računarima.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Neki korisnici koji su postavili veličinu teksta za ikone na veću vrednost (preko Postavki za prikaz na kontrolnoj tabli) mogu da imaju problema prilikom pokretanja programa Internet Explorer.

Smanjivanje veličine teksta za ikone ili korišćenje postavke Promeni veličinu svih stavki trebalo bi da ublaži ovaj problem.

Microsoft radi na rešenju problema i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4038774.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×