Sadržaj
×

Datum izdanja:

19.9.2017.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4038799 (koja je objavljena 12. septembra 2017), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešen je problem zbog kog se CloseHandle() API povezan sa COM portom nikada nije vraćao, zbog čega je nit aplikacije prestala da se odaziva.

  • Rešen je problem zbog kog usluga koja koristi kontrolisani nalog usluge (MSA) nije uspevala da se poveže sa domenom nakon automatskog ažuriranja lozinke.

  • Rešen je problem zbog kog neki korisnici udaljene radne površine nisu uspevali da se prijave na server udaljene radne površine i umesto toga im se prikazivao crni ekran.

  • Rešen je problem zbog kog curenje WMI regulatora može da dovode do sistemske greške kada se koristi objedinjeni filter pisanja. Kôd greške je „PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (uwfreg.sys) 0x50“.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

 Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4038797.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×