Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

21.6.2018.

Verzija:

Verzija OS 16299.522

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem degradacije performansi aplikacija za funkcije operativnog sistema. Ova degradacija zaključava i oslobađa velike blokove memorije (kao što je VirtualLock i Heapfree) nakon instalacije ispravke KB4056892 i popravke za prevazilaženje problema.

 • Rešava smanjivanje performansi u App-V koje usporava mnoge radnje u operativnom sistemu Windows 10.

 • Dodaje novu MDM smernicu DisallowCloudNotification za velika preduzeća da bi se isključio saobraćaj obaveštenja u operativnom sistemu Windows.

 • Menja dobavljača usluga metapodataka za muziku koje koristi Windows Media Player.

 • Rešava problem sa postavljanjem tekstualnih simbola na jezicima koji se pišu zdesna nalevo.

 • Adrese problem sa uređivanjem polja za lozinku na vebu preko tastature na ekranu osetljivom na dodir.

 • Dodaje smernicu grupe koja vam pruža mogućnost da sakrijete nedavno dodate aplikacije iz „Start“ menija.

 • Ažurira font Segoe UI Emoji tako da emođi sa pištoljem koristi vodeni pištolj.

 • Rešava problem sa pouzdanošću prilikom nastavka rada iz stanja hibernacije.

 • Rešava problem zbog kog SmartHeap ne radi sa UCRT-om.

 • Rešava problem nakon kog se osigurava da krajnje tačke Application Guard Windows zaštitnika budu u skladu sa regionalnim smernicama.

 • Povećana je minimalna dužina lozinke korisničkog naloga u smernicama grupe sa 14 na 20 znakova.

 • Rešen je problem koji je dovodio do povremenih problema sa potvrdom identiteta prilikom korišćenja Windows menadžera za potvrdu identiteta.

 • Rešava problem zbog kog promena domena Azure Active Directory naloga sprečava prijavljivanje korisnika.

 • Rešava problem koji prikazuje nepotrebne poruke „Akreditivi su neophodni” i „Želite da dozvolite aplikaciji da pristupi privatnom ključu?”. Ovaj problem se javlja kada se koristi neka Universal Windows Platform (UWP) aplikacija.

 • Rešava problem zbog kog LSASS usluga prestaje da se odaziva i sistem mora da bude ponovo pokrenut za oporavak.

 • Rešava problem zbog kog klijentske aplikacije koje rade u okviru slike kontejnera ne rade u skladu sa opsegom dinamičkog porta.

 • Dodaje novi ključ registratora koji sprečava pristup Internetu pomoću WWAN-a ako je povezan ethernet bez mogućnosti usmeravanja. Da biste koristili ovaj novi ključ registratora, dodajte IgnoreNonRoutableEthernet” (Dword) u HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Wcmsvc koristeći regedit i podesite ga na vrednost 1.

 • Dodaje novi ključ registratora koji omogućava korisnicima da kontrolišu pristup internetu koristeći WWAN bez korišćenja podrazumevanog Upravljača za uspostavljanje veze. Da biste koristili ovaj novi ključ registratora, dodajte fMinimizeConnections” (Dword) u HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\WcmSvc\Local koristeći regedit i podesite ga na vrednost 0.

 • Rešava problem koji je sprečavao rad ISO/DVD ubacivanja i izbacivanja pomoću VM postavki i funkcije Powershell problema u prelazima menija u vezanim za VMConnect.

 • Rešava problem usled kog ponovno pokretanje Hyper-V hosta u kome je omogućena Hyper-V Replica (HVR) može da dovede do zaustavljanja replikacije. Takođe može da zahteva ručno ponovno pokretanje radi „nastavka replikacije” iz stanja suspenzije. Stanje suspenzije bi trebalo da bude uobičajeno nakon ponovnog pokretanja Hyper-V hosta/VMMS-a.

 • Rešava problem koji može da dovede do neuspeha proširenja smernica grupe za opcije ublažavanja na strani klijenta tokom GPO obrade. Moguće greške su „Windows nije uspeo da primeni postavke za MitigationOptions. MitigationOptions postavke možda imaju sopstvenu datoteku evidencije” ili „ProcessGPOList: MitigationOptions proširivanje je vratilo 0xea”. Ovaj problem se javlja kada se opcije ublažavanja definišu pomoću smernica grupe, Centra za bezbednost Windows zaštitnika ili cmdlet komande Set-ProcessMitigation za PowerShell.

 • Rešava problem zbog kog se povezivanje prekida kada veza sa udaljenom radnom površinom ne pročita proxy listu za zaobilaženje koja ima više unosa.

 • Rešava problem zbog kog Centar za bezbednost Windows zaštitnika i aplikacija Firewall Pillar prestaju sa radom prilikom otvaranja. Ovo je prouzrokovano uslovom stanja trke koji se pojavljuje ako je instaliran antivirusni softver nezavisnog proizvođača.

 • Rešava problem koji prouzrokuje da zadaci planera zadataka konfigurisani pomoću S4U prijavljivanja ne uspevaju uz grešku „ERROR_NO_SUCH_LOGON_SESSION/STATUS_NO_TRUST_SAM_ACCOUNT”.

 • Rešava problem u kom autentifikacija za Wi-Fi mora da se unese svaki put kada se uređaj ponovo pokrene i pokuša da se ponovo poveže sa Wi-Fi mrežom pomoću željenih mrežnih profila koji se distribuiraju preko smernice grupe.

 • Rešava problem zbog kog su uređaji na kojima je instalirana ispravka KB4103727 (ispravka iz 8. maja 2018) prestali da reaguju na logotip OEM uređaja pre pokretanja operativnog sistema Windows. Pre nego što instalirate ovu ispravku, ciklus napajanja je potreban da bi se uređaji na koje je uticao problem oporavili.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Neke platforme koje nisu na engleskom mogu da prikažu sledeću nisku na engleskom umesto na lokalnom jeziku: „Reading scheduled jobs from file is not supported in this language mode“ (Čitanje zakazanih zadataka iz datoteke nije podržano u režimu na ovom jeziku). Ova greška se pojavljuje kada pokušate da čitate zakazane zadatke koje ste napravili i kada je omogućen Device Guard.

Microsoft radi na rešenju problema i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

Kada je omogućen Device Guard, određene platforme koje nisu na engleskom jeziku mogu da prikažu sledeće niske na engleskom umesto na lokalizovanom jeziku:

 • „Cannot use '&' or '.' operators to invoke a module scope command across language boundaries (Nije moguće korišćenje operatera „&“ ili „.“ za pozivanje komande opsega modula između granica jezika).“

 • 'Script' resource from 'PSDesiredStateConfiguration' module is not supported when Device Guard is enabled. Please use 'Script' resource published by PSDscResources module from PowerShell Gallery (Resurs Script iz modula PSDesiredStateConfiguration nije podržan kada je omogućen Device Guard. Koristite resurs Script koji objavljuje modul PSDscResources iz galerije PowerShell).

Microsoft radi na rešenju problema i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

Nakon instaliranja ove ispravke na server DHCP preuzimanja posla instance koja padne, klijenti preduzeća mogu da prime nevažeću konfiguraciju kada zatraže novu IP adresu.  To može dovesti do gubitka veze pošto sistem neće uspeti da obnovi svoje ugovore.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4345420.

Preuzimanje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite do stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4284822.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×