21. jun 2018 – KB4284830 (verzija OS 15063.1182)

Datum izdavanja::

Verzija:

21.6.2018.

Verzija OS 15063.1182

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešava smanjivanje performansi u App-V koje usporava mnoge radnje u operativnom sistemu Windows 10.

  • Rešava problem sa režimom mekog unosa preko tastature u WPF aplikacijama.

  • Rešava problem zbog kog SmartHeap ne radi sa UCRT-om.

  • Rešen je problem koji je dovodio do povremenih problema sa potvrdom identiteta prilikom korišćenja Windows menadžera za potvrdu identiteta.

  • Rešava problem koji prikazuje nepotrebne poruke „Akreditivi su neophodni” i „Želite da dozvolite aplikaciji da pristupi privatnom ključu?”. Ovaj problem se javlja kada se koristi neka Universal Windows Platform (UWP) aplikacija.

  • Rešava problem zbog kog LSASS usluga prestaje da se odaziva i sistem mora da bude ponovo pokrenut radi oporavka.

  • Rešava problem zbog kog klijentske aplikacije koje rade u okviru slike kontejnera ne rade u skladu sa opsegom dinamičkog porta.

  • Rešava problem u verziji 3.0 MSXML koji prouzrokuje da telo zahteva bude prazno kada se pozove metod IXMLHTTPRequest send(). Ovaj problem se javlja kada preusmeravanje URL adrese dovodi do pozivanja metoda send() po drugi put sa različitom URL adresom.

  • Dodaje novu MDM smernicu DisallowCloudNotification za velika preduzeća da bi se isključio saobraćaj obaveštenja u operativnom sistemu Windows.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Da biste preuzeli i instalirali ovu ispravku, idite do stavke Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update i izaberite Proveri da li postoje ispravke.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4284830

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×