Srodne teme
×

Datum izdanja:

21.6.2018.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4284826 (koja je objavljena 12. juna 2018), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Ažurira Universal CRT tako da uključi paritet sa verzijom Windows 10 Universal CRT 10.0.14393.0.

  • Rešava problem zbog kog SmartHeap nije radio sa UCRT-om.

  • Rešava problem koji se javlja kada omogućite UNC Hardened Access sa RequireMutualAuthentication=1 nakon instalacije ispravke KB3000483. Windows 7 SP1 DFS klijenti koji potvrde verodostojnost na 802.1x WLAN pristupnim tačkama neće uspeti da primene smernice grupe, pokrenu skripte i preuzmu prenosive profile prilikom prijavljivanja korisnika.

  • Rešava problem koji sprečava korisnike da pristupe zaštićenim tasterima kada promene lozinku za Azure Active Directory ili domen tokom rada van mreže. Ovaj problem može da spreči korisnike da dešifruju šifrovane dokumente i potvrde identitet prilikom povezivanja sa resursima na mreži.

  • Rešava problem sa kodiranjem Bitkoin simbola.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Postoji problem sa OS Windows i softverom nezavisnog proizvođača u vezi sa nedostajućom datotekom (oem<number>.inf). Zbog ovog problema, nakon primene ispravke, kontroler mrežnog interfejsa će prestati da radi.

  1. Da biste pronašli mrežni uređaj, pokrenite devmgmt.msc. Možda je u odeljku Ostali uređaji.

  2. Da biste automatski ponovo otkrili NIC i instalirali upravljačke programe, izaberite Skeniraj promene hardvera u meniju Radnje.

a. Osim toga, možete da instalirate upravljačke programe za mrežni uređaj klikom desnog tastera miša i izborom stavke Ažuriraj. Zatim izaberite Automatski potraži softver ažuriranog upravljačkog programa ili Potraži softver upravljačkog programa u računaru.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update.  Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4284842

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×