Sadržaj
×

Datum izdanja:

21.6.2018.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4284815 (koja je objavljena 12. juna 2018), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Ažurira Universal CRT tako da uključi paritet sa verzijom Windows 10 Universal CRT 10.0.14393.0.

  • Rešava probleme sa kodiranjem Bitkoin simbola.

  • Rešava problem zbog kog SmartHeap ne radi sa UCRT-om.

  • Rešen je problem koji povremeno sprečava otključavanje eDrive diskova kada je eDrive sekundarni disk, a sistemska disk jedinica je zaštićena funkcijom BitLocker.

  • Rešava problem u procesu dfsutil.exe koji se javlja kada izvozite DFS prostor imena kao XML datoteku. Ovaj problem se javlja kada prostor imena sadrži vezu sa ciljem koji vodi do deljene fasciklu koja ima znak „&” u imenu. Zbog toga generisani XML ne preskače pravilno znak „&” i dfsutil.exe ne može da izveze prostor imena.

  • Rešava problem zbog kog grupisani SMB server može da prestane da reaguje u određenim uslovima kada se nađe pod visokim opterećenjem.

  • Rešava problem u VDI primeni udaljene radne površine koja sprečava prekid veze za postavljeni UPD, što dovodi do kreiranja privremenih datoteka.

  • Rešava problem zbog kog usluga za korisnički profil prouzrokuje curenje u regulatoru tokena. Curenje tokena računarima na kojima je instalirana ispravka MS16-111 (KB3175024) namerno troši sesiju. Curenje tokena i sesije u značajnom obimu može dovesti do smanjenja performansi i pouzdanosti uređaja uz duži rad sistema. Ovo naročito važi za RDP računare i računare terminala na kojima je prijavljen veliki broj korisnika. 

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Katalog Microsoft Update Catalog.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4284863

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×