Srodne teme
×

Datum izdanja:

21.6.2019.

Verzija:

Pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4503285 (koja je objavljena 11. juna 2019), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešava problem koji sprečava aplikaciju Kalkulator da prati postavku Gannen kada je omogućena. Više informacija potražite u ispravci KB4469068.

  • Rešava problem koji dovodi do zaustavljanja rada programa Internet Explorer 11 prilikom otvaranja ili interakcije sa oznakama tipa Scalable Vector Graphics (SVG), uključujući Power BI linijske grafikone sa oznakama.

  • Rešava problem zbog kog može da se prikaže poruka o grešci „MMC je otkrio grešku u proširenju konzole i poništiće njegovo učitavanje“ prilikom pokušaja proširenja, prikaza ili kreiranja Prilagođenih prikaza u Prikazivaču događaja. Osim toga, aplikacija može prestati da reaguje ili da se zatvori. Možete dobiti istu poruku o grešci prilikom korišćenja opcije Filtriranje trenutne evidencije u meniju Radnja sa ugrađenim prikazima ili evidencijom.

  • Rešava problem koji može da spreči neke uređaje i virtuelne mašine generacije 2 Hyper-V (VM) da instaliraju ispravku kada je omogućeno bezbedno pokretanje sistema.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Određene operacije, poput preimenovanja, koje obavljate na datotekama i fasciklama koje se nalaze na Deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti zbog greške „STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)“. To se događa kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV-a iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od navedenog:

  • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

  • Obavite operaciju iz čvora koji nema vlasništvo nad CSV-om.

Microsoft radi na rešenju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Uređaji koji počinju da koriste okruženje izvršavanja pre pokretanja sistema (PXE) iz Windows usluge daljinske primene (WDS) ili System Center upravljača konfiguracije (SCCM) možda neće uspeti da se pokrenu sa greškom „Status: 0xc00001, informacije: zahtevani uređaj nije povezan ili mu nije moguće pristupiti” nakon instaliranja ove ispravke na WDS serveru.000000

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4512512.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Ova ispravka je navedena kao Opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Napomena

Ova ispravka je ponovo objavljena 21. juna 2019. kako bi se rešio dodatni problem. Ako ste je ranije instalirali, proverite da li imate instaliranu najnoviju ispravku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×