Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

21.3.2017.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene mesečnom zbirnom ispravkom KB4012217 (koja je objavljena 14. marta 2017.). Ova ispravka takođe sadrži nova poboljšanja kvaliteta i predstavlja verziju za pregled sledeće mesečne zbirne ispravke. U ključne promene spadaju:


  • Rešen je problem koji je uzrokovao isključenja i kvarove u aplikacija kada se mašina servera podesi korišćenjem tehnologije Resilient File System. U okidače ovog scenarija spadaju: korišćenje ugrađenog uslužnog programa za upravljanje diskom i upravljača serverima; skeniranja antivirusnog softvera; aktivnost izrade rezervnih kopija; pristup deljenim sadržajima na mreži; pozivanje Direct Access Storage Device IO kada je pod velikim opterećenjem; korišćenja istraživača datoteka.

  • Pojednostavljena je lista odobrenih servera u smernicama grupe „Point and Print“ tako što su dozvoljeni džokeri u imenu servera.

  • Rešen je problem koji proizvodi oštećen rezultat kada koristite funkciju fread() za čitanje podataka iz kanala.

  • Rešen je problem zbog kog su uređaji sa interfejsom USB eXtensible Host Controller Interface prekidali vezu nakon povezivanja sa Intel Skylake računarima.

  • Rešen je problem koji je dovodio do kašnjenja čitanja I/O od > 70 milisekundi kada angažovanost diska premašuje 90%, dostupno angažovanje je < 16 GB, a dostignuta je maksimalna veličina datoteke stranične memorije.

  • Rešen je problem zbog kog je sistem za upravljanje mrežnim prolazom udaljene radne površine otkazivao nakon instalacije najnovije ispravke za .NET framework 4.6.1.

  • Rešen je problem sa ažuriranjem informacija o vremenskoj zoni.

  • Rešen je problem zbog kog su serveri nasumično gubili mogućnost da uspostave izlazne TCP veze. U evidenciji TCPIP prikazani su događaji 4227 i 4231. http://support.microsoft.com/en-us/kb/3078411.

  • Rešen je problem zbog kog je klaster preuzimanje posla instance koja padne otkazivao između servera, a resurs grupisane IP adrese se nije povezivao sa mrežom i prouzrokovao neuspeh preuzimanja posla instance koja padne.


Kompletnu listu zahvaćenih datoteka potražite u članku KB4012220.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×