Srodne teme
×
Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Datum izdanja:

22.2.2018.

Verzija:

pregled mesečne zbirne ispravke

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4074593 (koja je objavljena 13. februara 2018.) kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Ažurira informacije o vremenskoj zoni.

  • Rešava problem zbog kog services.exe prestaje da radi nakon primene privilegije „Pribavljanje oznake za imitiranje za nekog drugog korisnika u istoj sesiji“ na računare sa operativnim sistemom Windows Server 2012 R2. Ovi računari zatim ulaze u petlju ponovnog pokretanja. Sistem može da prijavi SceCli ID događaja 1202 uz grešku 0x4b8. Takođe može da prijavi ID događaj 1000 greške aplikacije uz ime modula koji je prouzrokovao grešku scesrv.dll i kôd izuzetka 0xc0000409. Ova privilegija je prvi put uvedena u operativnom sistemu Windows Server 2016.

  • Rešava problem gde SMB preusmeravač može prestati da se odaziva neograničeno dugo kada postoji veliki broj istovremenih operacija sa kružnim tokom.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka je navedena kao opcionalna u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da pokrenete uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4075213

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×