22. mart 2018. – KB4088891 (verzija OS 15063.994)

Datum izdavanja::

Verzija:

22.3.2018.

verzija OS 15063.994

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Adrese problem sa curenjem GDI regulatora na glavnoj traci operativnog sistema Windows.

  • Rešava problem zbog kog datoteke zaštićene sistemom za šifrovanje datoteka (EFS) mogu da se oštete tokom BitLocker dešifrovanja ili šifrovanja diska.

  • Rešava problem zbog kog, kada iSCSI zahtev sadrži nepotpuno zaglavlje u prvom paketu, iSCSI možda ne prepoznaje da je zahtev poslat.

  • Dodaje podršku u stornvme za dodatne SSD uređaje.

  • Rešava problem zbog kog japanski raspored tastera na tastaturi ne funkcioniše pravilno tokom sesije daljinske pomoći.

  • Rešava problem sa prikazom u programu Microsoft Edge koji utiče na PDF datoteke čija je pozadina kreirana pomoću različitih alatki za objavljivanje nezavisnih proizvođača.

  • Rešava problem koji umanjuje performanse biblioteke Universal CRT u okviru funkcija _gcvt i _gcvt_s.

  • Rešava problem zbog kog se izlaz u datoteku ili kanal u potpunosti baferuje u biblioteku Universal CRT za striming standardne greške (STDERR).

  • Rešava problem u biblioteci Universal CRT tako što dodaje oznaku režimu za pristup „x” da bi se podržala funkcija fopen().

  • Rešava problem sa stanjem trke u vremenu izvršavanja biblioteke Universal C Runtime (CRT) koje se javlja kada ažurirate globalni lokalni standard. Problem oštećuje broj referenci trenutnog lokalnog standarda i aktivira dvostruko stanje oslobađanja.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Preuzimanje i instaliranje ove ispravke će se izvršiti ako izaberete Postavke operativnog sistema Windows > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update stranicu, a zatim kliknete na Proverite na mreži da li postoje ispravke sa veb lokacije Microsoft Update.

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Važno Kada instalirate i servisnu stek ispravku (SSU) (KB4088825) i najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) iz Kataloga Microsoft Update, instalirajte SSU pre nego što instalirate LCU.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4088891

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×