Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja: September 24, 2019

Verzija: .NET Framework 4,8

U septembru, 2019, ispravka za Windows 10, verzija 1709 uključuje kumulativnu poboljšanja pouzdanosti u aplikaciji Microsoft .NET Framework 4,8. Preporučujemo da primenite ovu ispravku kao deo redovne rutine održavanja. Pre nego što instalirate ovu nadopunu, pogledajte sve preduslove i ponovo pokrenite sekcije zahteva .

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

BCL1

  • Rešava problem koji utiče na sukob niti koja se javlja u Binaryformatter. Getslovni podatak pomoću koncurrentrečnika za rukovanje višejezikim pristupom.

Wpf2

  • Govori o problemu koji utiče na "WPF" (ili bilo koji birač) unutar ćelije DataGrid koja može pokušati da promeni svojstva selekcije (Odabedindex, odabeditem, odabedvalue) kada se stavka podataka u ćeliji ponovo virtualizovana ili uklanja iz odgovarajuće kolekcije. Do ovoga može doći ako je svojstvo " izvor stavke " birača podataka povezano sa postavkom datacontext postavke za ćeliju. U zavisnosti od režima virtuelizacije i povezivanja koje su deklarisane za svojstva selekcije, simptomi mogu da sadrže neočekivane promene (na nulu) svojstava stavke podataka i neočekivane ekrane (kao što su "null") drugih stavki sa podacima kojima se ponovo koristi UI koji je prethodno priložen za ponovno virtualizovani artikal.

  • Rešava problem pri kojem se u nekim situacijama prikazuje element za izbor WPF ili RichTextBox koji ima omogućeno proveravanje pravopisa i vraća grešku "ExecutionEngineException" u nekoj situaciji, uključujući Umetanje teksta u blizini hiperveze.

  • Rešava problem koji utiče na aplikacije koje se odnose na nadgledanje, a koji su host prozorima koji je u vezi sa sistemom ili nesvesna podređenih prozora i koji se pokreću na .NET Framework 4,8. Ova .NET verzija povremeno otkazuje i vraća "System. kolekcije. generički. Keynotfontdizuzetak" izuzetak.

CLR3

  • Rešava problem koji može da prouzrokuje da se curenje ne pojavi u slučajevima koji više puta učitavaju i poništavate učitavanje datoteke Mscorea. dll.

  • Bavi se retkim slučajevima koji neispravno uzrokuju prestanak procesa umesto da daju očekivani rezultat Nullreferencnog izuzetka .

1 Biblioteka osnovnih klasa (BCL) 2 Windows prezentacija Foundation (WPF) 3 Standardno vreme izvršavanja za jezik (CLR)

Nabavljanje i instalacija ispravke

Instalirali ovu ispravku

Ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski sa operativnog sistema Windows Update.

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliran .net Framework 4,8 .

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke od njih. Preporučujemo da napustite sve aplikacije zasnovane na programu .NET Framework pre nego što primenite ovu ispravku.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka zamenjuje prethodno objavljenu ispravku 4511520.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu ispravku

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×