24. septembar, 2019 — KB4515842 Kumulativna ispravka za .NET Framework 4,8 za Windows 10, verzija 1803

Datum izdavanja: September 24, 2019

Verzija: .NET Framework 4,8

U septembru, 2019, ispravka za Windows 10, verzija 1803 uključuje kumulativnu poboljšanja pouzdanosti u aplikaciji Microsoft .net Framework 4,8. Preporučujemo da primenite ovu ispravku kao deo redovne rutine održavanja. Pre nego što instalirate ovu nadopunu, pogledajte sve preduslove i ponovo pokrenite sekcije zahteva .

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

BCL1

  • Rešava problem koji utiče na sukob niti koja se javlja u Binaryformatter. Getslovni podatak pomoću koncurrentrečnika za rukovanje višejezikim pristupom.

Wpf2

  • Rešava problem koji utiče na "WPF" (ili bilo koji birač) u ćeliji DataGrid koja može da pokuša da promeni svojstva selekcije (Odabedindex, odabeditem, odabedvrednost) kada je stavka podataka u ćeliji ponovo virtualizovana ili uklonjeno iz osnovne kolekcije. Do ovoga može doći ako je svojstvo " izvor stavke " birača podataka povezano sa postavkom datacontext postavke za ćeliju. U zavisnosti od režima virtuelizacije i povezivanja koje su deklarisane za svojstva selekcije, simptomi mogu da sadrže neočekivane promene (na nulu) svojstava stavke podataka i neočekivane ekrane (kao nula) drugih stavki podataka koje ponovo koriste korisnički interfejs koji je prethodno priložen previrtualizovanom artiklu.

  • Rešava problem pri kojem se u nekim situacijama prikazuje element za izbor WPF ili RichTextBox koji ima omogućeno proveravanje pravopisa i vraća grešku "ExecutionEngineException" u nekoj situaciji, uključujući Umetanje teksta u blizini hiperveze.

  • Rešava problem koji utiče na aplikacije koje se odnose na nadgledanje, a koji su host prozorima koji je u vezi sa sistemom ili nesvesna podređenih prozora i koji se pokreću na .NET Framework 4,8. Ova .NET verzija povremeno otkazuje i vraća "System. kolekcije. generički. Keynotfontdizuzetak" izuzetak.

CLR3

  • Rešava problem koji može da prouzrokuje da se curenje ne pojavi u slučajevima koji više puta učitavaju i poništavate učitavanje datoteke Mscorea. dll.

  • Bavi se retkim slučajevima koji neispravno uzrokuju prestanak procesa umesto da daju očekivani rezultat Nullreferencnog izuzetka .

1Biblioteka osnovnih klasa (BCL)2Windows prezentacija Foundation (WPF)3Standardno vreme izvršavanja za jezik (CLR)

Nabavljanje i instalacija ispravke

Instalirali ovu ispravku

Ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski sa operativnog sistema Windows Update.

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmiteinformacije o datoteci za kumulativnu ispravku 451842.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliran .NET Framework 4,8 .

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke od njih. Preporučujemo da napustite sve aplikacije zasnovane na programu .NET Framework pre nego što primenite ovu ispravku.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka zamenjuje prethodno objavljenu ispravku 4511521.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu ispravku

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×